ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht.
N.B. Dit is een groepsactiviteit voor 12-25 personen. Voor open (individuele) bieden wij een workshop aan op Springest.nl 


Speciaal voor teams die Agile werken of gaan werken (vanaf 12 personen), bieden we de unieke workshop ‘scrum koken’. In deze kookworkshop werken we vanuit één van de vormen van agile: scrum. In de kookworkshop zijn de drie rollen – scrum master, product-owner en specialist – vertegenwoordigd. We werken met korte sprints van maximaal een uur die altijd starten met een stand-up.


” Leuk. Leerzaam. Lekker! Een Agile kookworkshop met absolute meerwaarde. Dat kan ook niet anders met zo’n originele locatie en enthousiaste, gedreven en flexibele begeleiding! “

Jan Wolter Niemeijer
Webanalist Metrix team Belastingdienst

Agile? Scrum?
Agile betekent ‘soepel’. Het staat voor een organische, vloeiende manier van productontwikkeling als tegenhanger van de reguliere, rigide projectmanagement methoden. Scrum is een methodische uitwerking van de Agile mindset. Deze flexibele manier van software-ontwikkeling wordt steeds vaker toegepast buiten de IT. Dit heet dan business scrum. In de kern: stop met vuistdikke plannen, maar ga uit van de klant/gebruiker en speel flexibel in op verandering. 

Methode
Onze kookworkshop is voor veel deelnemers een introductiecursus scrum, een eerste kennismaking met agile werken. In de workshop staat de persona – de menselijk gemaakte vertegenwoordiger van de klantgroep – centraal. We komen in een iteratief en interactief proces tot het voor de persona best passende gerecht. 

Onze scrum kookworkshop is gebaseerd op het Venture Design Process (agile)Missie 
We verdelen de groep in meerdere scrumteams die een missie krijgen. Wat de missie is, hangt van de groep af. Maar sowieso staat hierbij de persona centraal en zijn scrum-technieken nodig om de opdracht goed te vervullen. 

Doelgroep
De kookworkshop is de ideale aftrap voor een IT scrumproject of business scrumproject. En van de start van een ‘lean start-up‘. De teamleden leren elkaar kennen in een ontspannen setting met een heldere educatieve component. Het scrumgedeelte wordt inhoudelijke begeleid door marketing & communicatie adviseur Gerjon Zomer die de techniek vaak inzet in zijn (freelance) projecten. Hij is tevens sous chef bij CookCook!   

Onder meer teams van de Belastingdienst, Ordina, ABN AMRO en de Rabobank gingen u voor. 

Koken, eten, drinken en gezelligheid 
Deze kookworkshop is niet alleen leuk vanwege het scrummen, maar vooral ook door het koken. Onze chef laat de deelnemers kennismaken met alle aspecten van de professionele keuken. Van hygiëne tot snijtechnieken en van het fornuis tot de spoelkeuken (ja, heren, inclusief het wegwerken van de vuile vaat). De deelnemers bereiden een driegangen diner waar zelfs sterrenchefs hun vingers bij aflikken. Uiteraard is er de hele kookworkshop voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje. Gezelligheid is een must!

Meer weten?
De scrumworkshops zijn maatwerk. Neem contact op met Jeremy Buisman om uw doelstellingen te bespreken. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl.

Let op: we ontwikkelen op dit moment een praktijkgerichte training in samenwerking met een opleider. Hierin willen we teams de agile mindset bijbrengen. Er zijn legio scrumtrainingen, maar daar leer je vooral een truckje. Wij zien een enorme behoefte om Agile te snappen. Dit gaan we vormgeven in een sterke combinatie van theorie en praktijk. Meer hierover volgt op deze site. 

Vier sprints in één dag. Het kan met scrum koken!

Note: We also offer this workshop in English (scrum / agile cooking).  

ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht. ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht.

AANVRAAGFORMULIER 

Zakelijk of privé?
Voor organisatiePrivé

Organisatie (eventueel)

Naam contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (mobiel)

Over welke workshop(s) gaat het?
Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopScrum koken (agile)Koken voor mannenKoken voor vrouwenPoké bowlsVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)100% Halal kokenAndere workshop

Welk tijdstip?
ochtendmiddagavondgeen voorkeur

Aantal deelnemers

Voorkeursdatum

Alternatieve datum

Opmerkingen

 

 

Beoordeel ons!
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Stemmen
4.5 based on 25 votes
Product
Kookworkshop scrum koken