Laat verse, gezonde en betaalbare zakelijke catering bezorgen op kantoor aan de Amsterdamse Zuidas

Nu ook in Amsterdam!
CookCook! biedt bedrijfscatering vooral in en rond Utrecht stad. Maar sinds kort bedienen wij ook diverse organisaties in Amsterdam, met name aan de Amsterdamse Zuidas (Ringweg-Zuid A10). 

Omgeving Amsterdam 
Is uw organisatie gevestigd in of rond Amsterdam en zoekt u een (vaste) cateraar voor lunch of diner op uw werklocatie? CookCook! verzorgt verse, gezonde maaltijden voor teams van tien tot vijfhonderd personen. Op basis van uw wensen en afgestemd op uw budget. Van chique zakenlunch tot de snelle (maar altijd gezonde) hap. Smaakvol werken dus.

Van Asperge tot Zeekraal
Wij verzorgen de catering van uw bedrijfsborrel, barbecue, personeelsfeest, receptie, vergaderlunch, overwerkmaaltijd en meer van A tot Z. Ook als het vegetarisch, biologisch of halal moet zijn. Al het eten wordt vers bereid in Amsterdam of voorbereid in Utrecht en afgemaakt bij u op locatie. 

Webshop
In onze webshop vindt u heerlijke gerechten die zeer geschikt zijn als werklunch of overwerkmaaltijd. Zoals onze WorldWideWraps™, wereldgerechten verpakt in een wrap. Of onze pasta’s, onder meer de pasta pesto en de bolognese. Deze gerechten bestelt u eenvoudig in de webwinkel. En nu dus ook in en rond Amsterdam leverbaar. Het minimale orderbedrag is slechts 40 euro. 

Contact
Op zoek naar verse catering in Amsterdam? Neem contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl 

N.B. U betaalt bij ons niet contant, maar op factuur/rekening. 


Laat verse, gezonde en betaalbare zakelijke catering bezorgen op kantoor aan de Amsterdamse Zuidas

De favoriet bij onze klanten. WorldWideWraps™.  Ook bezorgd bij u op kantoor in Amsterdam. U kunt direct maaltijden bestellen in onze webwinkel

Laat verse, gezonde en betaalbare zakelijke catering bezorgen op kantoor aan de Amsterdamse Zuidas

Wij verzorgen ook dagverse pasta’s, broodmaaltijden en andere soorten van catering voor uw bedrijf.