Wij verzorgen uw bedrijfslunch of zakendiner op locatie in en rond Utrecht

Direct online bestellen in de webwinkel

Goed eten verbindt
De wereld van werken verandert in een hoog tempo. De tijd van veertig jaar voor dezelfde werkgever is voorbij. Meer en meer bedrijven en overheden worden omgeturnd tot regie-organisaties met een kleine kern en een schil van freelance professionals. En juist in deze tijd blijkt de waarde van eten. Een voedzame maaltijd, met smaak gegeten in een ontspannen teamsetting kan het verschil betekenen tussen een hecht team en los zand. Je handen sluiten om een dampende kop koffie maakt je mild en toegankelijk. Voeding als verbinder dus. CookCook! gelooft in de kracht van goed eten. 

Focus op denkers 
Met de unieke Breinspijs™ voedingsmethode focussen wij ons op dagverse catering die bijdraagt aan mentale prestaties op de werkvloer en in de onderwijssetting. Breinspijs™ is speciaal uitgedacht om beter na te denken, te leren én te concentreren. Deze bijzondere vorm van catering ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met een gerenommeerd kennisinstituut. Lees hier meer. 

Onze ‘smaken’
Lunch op het werk 
• WorldWideWraps™
Overwerkmaaltijden
Evenement catering
Infracatering 
Halal bedrijfscatering
Vergaderlunch
 Kookworkshops 
 Bedrijfscatering Amsterdam 

Van klein tot groot 
Is uw organisatie gevestigd in de provincie Utrecht en zoekt u een (vaste) cateraar voor lunch of diner op uw werklocatie? Wilt u dat uw medewerkers optimaal presteren? Dat zijn scherp blijven tijdens lange vergadersessies en fit als ze moeten overwerken?  

CookCook! verzorgt verse, gezonde (overwerk)maaltijden voor teams van acht tot achthonderd personen. Op basis van uw wensen en afgestemd op uw budget. Van chique zakenlunch tot de snelle (maar altijd gezonde) hap. Smaakvol en verantwoord werken dus. 

Van Asperge tot Zeekraal
Wij verzorgen de catering van uw borrel, barbecue, personeelsfeest, receptie, vergaderlunch, overwerkmaaltijd en meer van A tot Z. Ook als het vegetarisch, biologisch of halal moet zijn. En altijd vanuit de breinspijs-gedachte. 

Contact
Op zoek naar verse catering in Utrecht? Neem contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9, stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl of bekijk eerst onze productinformatie (PDF)

N.B. Wij bezorgen nu ook gezonde bedrijfscatering in Amsterdam en in de provincie Gelderland.