CookCook! wil uitgroeien tot de beste gezonde cateraar van Utrecht, Amsterdam en de rest van Nederland.

CookCook! heeft als missie uit te groeien tot de beste cateraar van Nederland voor voeding die ‘mentale prestaties verbetert’. Op deze pagina leggen we graag uit hoe we dit waarmaken. 

Smaak voorop
“Diep verscholen in de Amazone leeft een wel heel bijzondere larve. De indianen in het grootste regenwoud van de wereld zoeken soms dagen achtereen om het unieke diertje te vinden. Het nageslacht van een zwarte kever staat bekend om zijn uitzonderlijke voedingswaarde en genezende werking. Alles klopt aan het wonderbaarlijke dier. Superfood in zijn meest zuivere vorm. Maar helaas… het beestje is niet te pruimen.”

De moraal van dit verhaal: eten kan nog zo gezond zijn, als het niet smaakt gaan wij het niet bereiden. Over smaak valt wel degelijk te twisten. En lekker is een voorwaarde. Punt.

Kennis
CookCook! doet geen loze beweringen over voedsel, simplificeert de werkelijkheid niet en gaat niet mee in voedingstrends. Onze breinspijs-methodiek (afgeleid van de Engelse term brainfood) is nuchter en goed doordacht. Ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen en een gerenommeerd kennisinstituut. Wij blijven intern kritisch en staan open voor verandering en verbetering. 

Kunde 
Koken is een vak. Zeker bij catering, waar het aantal klanten (porties) en de variatie groot is. We werken uitsluitend met ervaren koks. Iedereen werkt mee naar vermogen. Kunde wordt actief verworven en kennis bijgespijkerd. De chef is niet slechts meewerkend voorman, maar vooral ook de baas in de keuken. Er gaat geen kruimel de keuken uit zonder dat hij het geproefd heeft. 

Dagvers
CookCook! verzorgt heerlijke verse maaltijden voor mensen en organisaties met weinig tijd die gezond en betaalbaar willen eten. Voeding boordevol energie. Dagvers van het land en uit de wei, en hup, zo op uw bord.

Gezond
CookCook! maakt gezonde maaltijden van de beste ingrediënten. Speciaal samengesteld voor mensen die optimaal willen nadenken, leren en concentreren. Altijd vers, met alle benodigde vezels, vitaminen en mineralen en bereid conform de HACCP normen. Op verzoek koken we biologisch, vegetarisch of zelfs 100% halal.

Betaalbaar
Goed eten hoeft niet duur te zijn. CookCook! verzorgt betaalbare catering op de locatie en het tijdstip van uw keuze. In de omgeving Utrecht en aan de Amsterdamse Zuidas bieden we organisaties dagverse overwerkmaaltijden en thuismaaltijden tegen een scherpe prijs.

Download productinformatie (PDF)