Ideaal als teamdag of teamuitje: onze kookworkshop brainfood voor op het werk. In Utrecht en Amsterdam Zuidas.

Deze workshop is ideaal voor een teamdag. In een ontspannen setting leren uw mensen hoe zij meer energie kunnen halen uit voeding. Een absolute aanrader voor adviesorganisaties en onderwijsinstellingen. 

Brainfood op het werk
Met de unieke Breinspijs™ voedingsmethodiek focust CookCook! op dagverse brainfoodcatering die bijdraagt aan mentale prestaties op de werkvloer en in de onderwijssetting. Breinspijs™ is speciaal uitgedacht om beter na te denken, te leren én te concentreren. Om scheppende en probleemoplossende creativiteit te bevorderen. Deze bijzondere vorm van catering ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met voedingsdeskundigen en een gerenommeerd kennisinstituut. Meer over breinspijs op de themasite. 

Wat je leert 
De kookworkshop is opgebouwd uit een theoretisch deel en een praktijkgedeelte. De beide elementen lopen losjes door elkaar heen, dus wees niet bang voor een lange saaie zit. De ‘docent’ die je meer vertelt over de ideeën achter Breinspijs™ is ook de chefkok. De kennis en vaardigheden die je opdoet zijn bruikbaar op het werk maar ook thuis. Hoewel brainfood een belangrijk onderdeel is van de workshop, staan plezier, ontspanning en vooral het bereiden van heerlijke gerechten centraal. 

Kookworkshops in het kader van teambuilding voor bedrijven in en rond Utrecht

Locatie
De kookworkshop kan gegeven worden in onze eigen kookstudio in combinatie met dineren in de Quilt. Dit is een van de meest inspirerende vergaderlocaties in Utrecht. Als u hier prijs op stelt kunnen we ook naar u toe komen.   

Meer weten?
Neem contact op met chef Jeremy Buisman. Hij stelt graag een programma op maat voor u samen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

N.B. CookCook! verzorgt kookworkshops voor groepen vanaf 8 personen


AANVRAAGFORMULIER 

  Zakelijk of privé?
  Voor organisatiePrivé

  Organisatie (eventueel)

  Naam contactpersoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (mobiel)

  Over welke workshop(s) gaat het?
  Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)

  Welk tijdstip?
  ochtendmiddagavondgeen voorkeur

  Aantal deelnemers

  Voorkeursdatum

  Alternatieve datum

  Opmerkingen

  LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

  Beoordeel ons!
  product image
  Beoordeling
  1star1star1star1star1star
  Stemmen
  4.5 based on 10 votes
  Product
  Kookworkshop brainfood
  Vanaf prijs p.p.
  69