CookCook! werkt vanuit Oud Zuilen (Utrecht) aan dagverse en betaalbare bedrijfscatering, privediner, barbeque, bruiloftcatering, overwerkmaaltijden, halal catering en meer...

Hoewel CookCook! gevestigd is in Oud Zuilen, bieden we niet alleen bedrijfscatering in Utrecht stad. Tot ons werkgebied rekenen we gemeenten binnen een straal van 50 kilometer van de Domstad*. We verzorgen daarnaast regelmatig catering voor bedrijven aan de Amsterdamse Zuidas**. Vanaf het najaar van 2016 kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfscatering in de provincie Gelderland. Vanuit onze productiekeuken in Wageningen bedienen we driehoek Arnhem -Veenendaal-Nijmegen. 


* Dus ook als u verse, gezonde en betaalbare (bedrijfs)catering zoekt in de Utrechtse gemeenten AmersfoortBaarnBunnikBunschotenDe BiltDe Ronde VenenEemnesHoutenIJsselsteinLeusdenLopikMontfoortNieuwegein
OudewaterRenswoudeRhenenSoestStichtse VechtUtrechtse HeuvelrugVeenendaalVianenWijk bij DuurstedeWoerdenWoudenberg en Zeist kunt u bij ons terecht.

** En, voor de rest van de Randstad, dus ook in AmstelveenBlaricumBussumHilversumHuizenMuidenNaarde‘s-HertogenboschDen HaagGouda en Arnhem kunt u terecht voor onze dagverse, gezonde en betaalbare (bedrijfs)catering.

En ja, dit saaie overzicht is vooral bedoeld om gevonden te worden in Google 🙂