Met de unieke Breinspijs™ voedingsmethodiek focust CookCook! op dagverse catering die bijdraagt aan mentale prestaties op de werkvloer en in de onderwijssetting. Breinspijs™ is energierijke voeding die speciaal uitgedacht is om beter na te denken, te leren én te concentreren. Om scheppende en probleemoplossende creativiteit te bevorderen. Deze bijzondere vorm van catering ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met voedingsdeskundigen en een gerenommeerd kennisinstituut.

Met de unieke Breinspijs™ voedingsmethodiek focust CookCook! op dagverse catering die bijdraagt aan mentale prestaties op de werkvloer en in de onderwijssetting.

Kennis is kracht
Breinspijs™ is speciaal uitgedacht om beter na te denken, te leren én te concentreren. Om scheppende en probleemoplossende creativiteit te bevorderen. We ontwikkelen de methodiek in samenwerking met voedingsdeskundigen en een gerenommeerd kennisinstituut. 

Voeding voor je brein 
De term Breinspijs™ is afgeleid van de Engelse term brainfood. Het hele cateringaanbod is zorgvuldig afgestemd op de behoefte aan denkkracht binnen (onder meer) adviesorganisaties en onderwijsinstellingen. Doordachte energierijke voeding voor als je ‘nog even door moet’. Zonder de bekende after-diner-dip en met de heerlijke smaken die u van ons gewend bent. Onderstaand is de kern van de methodiek – de schijf van tien – gevisualiseerd. 

Breinspijs is een voedingsmethode gebaseerd op brainfood. CookCook! catering biedt voeding speciaal voor nadenken, leren en concentreren. Bedrijfscatering in Utrecht en Amsterdam.

Samenwerking
Breinspijs™ ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met BSc en MSc studenten van de vakgroep Voeding & Gezondheid aan de Wageningen Universiteit. Met hun onderzoek borgen we de wetenschappelijke onderbouwing. We pretenderen hierbij nooit de ‘graal’ te hebben gevonden, maar wel dat Breinspijs™ bijdraagt aan betere mentale prestaties.

Meer weten? 
Lees alles over deze unieke voedingsmethodiek op de themasite breinspijs.nl 

Breinspijs™. Food for thought. 

Lees alles over deze unieke voedingsmethodiek op de speciale themasite breinspijs.nl 

Of neem contact op met productmanager Jeremy Buisman via onderstaande contactgegevens.

030 – 34 10 34 9
jeremy@cook-cook.nl