CookCook! verzorgt dagverse, gezonde thuismaaltijden vanaf kantoor. Eten voor thuis, zo vanaf je werk. In Utrecht en Amsterdam

N.B. Dit is een zakelijke oplossing, wij bezorgen niet aan huis. 


Na een lange werkdag ontbreekt het vaak aan de puf om nog uitgebreid te koken. En dus bestellen we een pizza of zetten we een opwarmmaaltijd in de magnetron. Maar het kan ook anders. Lekkerder én gezonder. Verwen uw medewerkers één dag in de week met de thuismaaltijden van Cooktonite.  

Hoe het werkt

  • Uw medewerkers geven op de handige Cooktonite bestelsite aan hoeveel porties zij willen bestellen;
  • Naast de normale porties zijn er ook kleine, goedkopere kinderporties;
  • De bestelsite is speciaal voor uw organisatie aangemaakt en afgeschermd (SSL);
  • Een timer telt terug tot het moment dat de bestellijst sluit en het koken begint.
  • Wij koken de maaltijden dagvers en bezorgen ze in een speciale vershoudbox bij de centrale receptie;
  • De medewerker loopt langs de balie, pakt zijn of haar maaltijd(en) mee, rijdt naar huis, warmt het op en kan genieten.      dagverse, gezonde en heerlijke maaltijden meenemen vanaf je werk. Het kan met Cooktonite van CookCook! catering uit Utrecht.

Frequentie
In beginsel bieden we de Cooktonite service één dag in de week. De meeste klanten kiezen voor de dinsdag, omdat dit voor veel mensen een dag is van ‘moe, snel wat eten in de kinderen en op de bank hangen’. Voor CookCook! is de Cooktonite service al rendabel vanaf 5 maaltijden per locatie.  

Betalen
De bestellers krijgen een factuur in de e-mail. De betalingstermijn is 14 dagen. Mocht u als organisatie hierin een financiële bijdrage willen leveren, dan maakt u uw medewerkers natuurlijk extra blij.

Meer weten?
Wilt u ook thuismaaltijden bieden aan uw medewerkers die ze eenvoudig meenemen van kantoor? Bel met Gerjon Zomer voor de mogelijkheden voor uw organisatie (06 – 113 87 133) of stuur een email naar gerjon@cook-cook.nl.

Veilingprincipe 
Het Cooktonite platform werkt met het veilingprincipe: hoe meer mensen bestellen, hoe lager de prijs per portie. Zo worden medewerkers gemotiveerd hun collega’s te attenderen op de thuismaaltijden. Maar de beste reclame is natuurlijk gelegen in de smaak. Als je onze thuismaaltijden eenmaal geproefd hebt, en het gemak ervaren, wijs je je collega’s maar al te graag op deze service.  


Breinspijs™
CookCook! werkt vanuit de Breinspijs-methode. We bieden voeding die speciaal is samengesteld en bereid voor het optimaliseren van mentale prestaties. Meer over deze voedingsleer leest u hier