CookCook! biedt een inspirerende, stijlvolle vergaderlocatie voor trainingen in Utrecht.

Stijlvol vergaderen, sfeervol dineren  

Onze vergaderlocatie Utrecht ligt in een natuurrijke omgeving aan de Vecht.
Omdat vergaderen of een creatieve sessie veel energie kost kun je prima wandelen. Dit om de mindset even te kunnen veranderen.

Creatief vergaderen in De Quilt 


Schuin boven de keuken van CookCook! zit De Quilt gehuisvest. Een parel in vergaderland. Bijvoorbeeld houten tafels, gekleurde stoelen, hangmatten, een tafeltennistafel en een heus hemelbed. Bovendien is er naast wifi een beamer met uitstekende audio en daardoor is videoconferencing is mogelijk. 

De Quilt biedt welliswaar alle ingrediënten voor een inspirerende vergadersessie, maar voor de inhoud moeten jullie zelf zorgen. De Quilt heeft ruimte voor zo’n 40 personen. Daarnaast regelen wij ook de hapjes, drankjes, lunch of diner.

Prijzen vergaderlocatie Utrecht

U huurt deze bijzondere vergaderlocatie een halve dag voor € 400,00 en een hele dag voor € 650,00 (exclusief btw). 

Bootje huren

Bij mooi weer kunt u, in overleg, uw eten genieten terwijl u heerlijk ronddobbert op de Utrechtse Vecht. Bijvoorbeeld na de trainingssessie nagenieten van het werkelijk prachtige landschap. Neem bij interesse in een boottocht ruim van te voren contact met ons op. 


Reserveren

Wilt u de vergaderlocatie De Quilt in Utrecht boeken? Bel met Jeremy Buisman op 030 – 34 10 34 9. Mailen kan ook (jeremy@cook-cook.nl) maar de beller is sneller. 

Sfeerimpressie De Quilt 

Meeting in een sfeervolle, creatieve vergaderlocatie in Utrecht?  Vergader in The Quilt (Oud Zuilen)
Boot of slope huren met catering en eten en drinken op de Utrechtse vechtcreatieve inspirerende vergaderlocatie in utrecht. The QuiltBoot of slope huren met catering en eten en drinken op de Utrechtse vecht Boot of slope huren met catering en eten en drinken op de Utrechtse vecht

 

Sfeerimpressie Swaenenvecht 

Stijlvol vergaderen en dineren in vergaderlocatie Swaenenvecht

 

Luxe vergaderen in vergaderlocatie Swaenenvecht

 


Stijlvol vergaderen en dineren in vergaderlocatie Swaenenvecht