Laat verse, gezonde en betaalbare zakelijke catering bezorgen op kantoor aan de Amsterdamse Zuidas

Bestel onze bedrijfscatering nu eenvoudig in de webwinkel. Wat dacht u van heerlijke wereldgerechten, verpakt in een wrap of als maaltijdsalade. Een volwaardige maaltijd die u gemakkelijk (en zonder knoeien) kunt eten tijdens een meeting. Of kies voor een heerlijke Italiaanse pasta of vegetarische maaltijdsalade. En uiteraard ontbreken ook de toetjes niet.

Direct naar de webwinkel

Assortiment 
Waar u nu nog uit een beperkt assortiment kunt kiezen, breiden we het aantal producten binnenkort uit. Staat het gewenste gerecht er (nog) niet bij, bel dan met chefkok Jeremy Buisman op 030 – 34 10 34 9 voor de mogelijkheden. 

Tijdig bestellen
Bestel uw maaltijden tijdig in onze webwinkel. We hanteren de volgende uitgangspunten voor bestellingen:

  • Voor 12:00: Altijd dezelfde dag geleverd.
  • Tussen 12:00 – 15:00: Leveringsgarantie, maar soms alternatieve, vergelijkbare producten (we nemen vooraf contact met u op).
  • Na 15:00 of gerechten die niet in webshop staan: De chef doet u een voorstel. Bel ons op 030 – 34 10 34 9

Ook in Amsterdam
CookCook! verzorgt nu ook catering in Amsterdam, met name voor de vele bedrijven en organisatie aan de zuidas. Net als in Utrecht bezorgen we ook in Amsterdam iedere werkdag. Zie de besteltijden hierboven.  

WorldWideWraps™
Net ontwikkeld en nu al ons bestverkochte item: de wrapOnder de productnaam WorldWideWraps™ bieden we een assortiment van acht verschillende wraps – vlees, vis, gevogelte, zeevruchten en vegetarisch – die geïnspireerd zijn op beroemde gerechten van over de hele wereld. Onze wraps zijn in niets te vergelijken met de bleke, in plastic folie gestoken rolletjes van het tankstation. Wij maken volwaardige gerechten die we ‘verpakken’ in een wrap. Alle wraps zijn ook beschikbaar als maaltijdsalade.

Lees meer over onze wraps of bestel uw maaltijden gelijk in de webshop