Infractering (spoorwerkzaamheden, wegenbouw, waterbouw, afgelegen bouwlocaties) en calamiteitencatering vanuit Utrecht en Amsterdam.

CookCook! biedt niet alleen catering op kantoor, maar ook op buitenlocaties bij bijvoorbeeld bij werk aan het spoor, wegenbouw- en waterbouwprojecten en op afgelegen bouwplaatsen. Op elke plek waar de kans op goed eten klein is en de honger groot.  

AGV-tje
Met onze infracatering bezorgen wij dagverse, gezonde werkmaaltijden op ontwikkellocaties, langs snelwegen en in de bouwkeet. Belangrijk is hierbij dat niet al te exotisch is en de porties niet te klein. Wij cateren dus geen culinaire flauwekul maar gewone, heerlijke Hollandse maaltijden.Veelgevraagd onder aannemingsbedrijven is het AGV-tje (aardappel, groente, vlees). In forse porties. Alsof uw mensen aanschuiven bij moeder de vrouw. 

Calamiteitencatering 
Anders dan bij infracatering is calamiteitencatering nauwelijks in te plannen. Deze vorm van cateren vergt het uiterste van de flexibiliteit van de cateraar. Hoe krijgen onze mensen in no time goed en gezond te eten op de locatie? CookCook! gaat de uitdaging graag aan. 

Mobiele keuken 
Onze focus ligt op projectcatering in de regio Utrecht en Amsterdam. Bij grotere projecten verzorgen we infracatering door het hele land. Waar nodig worden de gerechten op locatie (af)bereid en verzorgen we een mobiele kantine. 

N.B. U betaalt bij ons niet contant, maar op rekening. 

DOWNLOAD PRODUCTBLAD