Cateringbedrijf CookCook! biedt bedrijfscatering in Utrecht en Amsterdam. Wij verzorgen ook gezonde infracatering op locatie.

Cateringbedrijf CookCook! bezorgt naast overwerkmaaltijden ook de bedrijfslunch (zoals vergaderlunch en managementlunch) bij u op kantoor. We doen dit voor meerdere organisaties in en rond Utrecht. We werken met een basismenu vol heerlijke en gezonde maaltijden. Op wens werken we vanuit het budget dat de klant voor ogen heeft en maken voor dat bedrag een heerlijke, voedzame én smaakvol opgediende maaltijd. We gebruiken waar mogelijk biologische producten. Vegetarische catering, paleo of 100% halal, alles is mogelijk. De richtprijs voor een complete lunch is tien euro p.p. 

Direct bestellen
In onze webwinkel vindt u een aantal goedlopende gerechten die we standaard in ons assortiment voeren. Met onze WorldWideWraps™ voorop. Heerlijke wereldgerechten verpakt in een wrap. Een volwaardige maaltijd die ideaal is tijdens de vergadering (‘no mess’). Ga direct naar de webshop. 

Laat een heerlijke lunch bezorgen op kantoor in Utrecht. Vers, gezonde en betaalbare broodmaaltijden, soepen, salades en meer door cateraar CookCook!

Informatie en bestellen 
Zoekt u een goed cateringbedrijf in de provincie Utrecht? Wilt u direct gezond eten, zoals een werklunch of vergadermaaltijd, bestellen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met traiteur Jeremy Buisman. Hij vertelt u alles over onze bedrijfscatering*. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar gezond@cook-cook.nl. U betaalt bij ons niet contant, maar op rekening. 

Infracatering
CookCook! biedt niet alleen catering op kantoor, maar ook op buitenlocaties bij bijvoorbeeld spoor- en wegwerkzaamheden. Met onze infracatering bezorgen wij dagverse, gezonde werkmaaltijden op ontwikkellocaties, langs snelwegen en in de bouwkeet. Belangrijk is hierbij dat niet al te exotisch is en de porties niet te klein. Veelgevraagd onder aannemingsbedrijven is AVG (aardappel, groente, vlees). Lees meer over infracatering. 

Overwerkmaaltijden
Bent u specifiek opzoek naar gezonde overwerkmaaltijden, bekijk dan hier het basismenu. Dit is een overzicht van basisgerechten; speciale wensen zijn welkom. Er zijn diverse klanten die graag een referentie afgeven…. 


Lunchvoorbeelden* 
Broodmaaltijd. Dikke boterhammen, meestal drie per persoon, belegd met diverse soorten vers beleg. Een stuk fruit en een drankje (vaak zuivel of verse jus) maakt deze Hollandsche lunch compleet. 
Uitsmijter. Voor de lekkere trek. Twee boterhammen met een rijkgevulde uitsmijter. 
Sandwich. BLT, zalm, oude kaas. U vraagt, wij stapelen. 
Bolletjes. Italiaans, meergranen, puntje, sesam, tijger of waldkorn. Rijk belegd naar smaak, met een dagsuggestie van de chef.  
Soep. Een dagverse seizoenssoep, eventueel in combinatie met de broodmaaltijd.  
Maaltijdsalade. Luchtige, verse maaltijdsalade bomvol vitaminen
– Fruitsalade. Een maaltijdsalade, maar dan met uitsluitend vers fruit in alle kleuren van de regenboog.  
– ‘Iets anders‘. Ofwel: vraag de chef om een heerlijke lunch naar eigen inzicht. 

* Wilt u een bedrijfslunch laten bezorgen die niet in onze webwinkel staat, neem dan contact op met chefkok Jeremy Buisman op 030 – 34 10 34 9. 

Beoordeel ons!
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Stemmen
4.5 based on 10 votes
Product
Lunch op kantoor