CookCook! verzorgt halal catering in Utrecht en Maarssen

Uit respect* voor islamitische collega’s kiezen steeds meer organisaties voor halal catering. Dat er geen varkensvlees geserveerd mag worden of alcohol geschonken, is waarschijnlijk bekend. Maar wist u dat een ‘rein’ dier alleen rein blijft door rituele slacht? En dat de ingrediënten waaruit een product zoals een saus of kaas bestaat ook weer halal moeten zijn? En dat koken met gerei dat is gebruikt voor niet-halal eten – en dat niet goed is gewassen – het eten onrein kan maken? Lees meer over halal eten.

* Respect dient wederzijds te zijn. Wij trekken daarom wel een grens. Voor ons is ieder mens rein. En ook een dier dien je met respect te behandelen. Punt.

Halal voor iedereen
CookCook! verzorgt de catering van heerlijke, dagverse halal producten. We maken dit zo smakelijk dat ook niet-moslims volop meegenieten. Zo verzorgden wij onlangs een halal BBQ voor een zestigtal docenten van een scholengemeenschap in Utrecht en een volledig halal buffet voor een gemeente in Utrecht. We kopen ons vlees bij een islamitische slager die alle Halal certificaten op orde heeft.

Halal bedrijfscatering nodig? 
Benieuwd naar de mogelijkheden van halal (bedrijfs)catering in de omgeving Utrecht? Neem contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over de certificering, beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

Tip: je hebt de perfecte vergaderlocatie gevonden, maar de hapjes zijn niet halal. Dat is jammer voor je islamitische collega, maar om daarvoor de locatie af te zeggen… Vraag de uitbaters of Cookcook! mag komen cateren. We doen dit vaker en naar tevredenheid van alle partijen.