CookCook! verzorgt halal catering in Utrecht en Maarssen

Uit respect* voor islamitische collega’s kiezen steeds meer organisaties voor halal catering. Dat er geen varkensvlees geserveerd mag worden of alcohol geschonken, is waarschijnlijk bekend. Maar wist u dat een ‘rein’ dier alleen rein blijft door rituele slacht? En dat de ingrediënten waaruit een product zoals een saus of kaas bestaat ook weer halal moeten zijn? En dat koken met gerei dat is gebruikt voor niet-halal eten – en dat niet goed is gewassen – het eten onrein kan maken? Lees meer over halal eten.

Halal voor iedereen
CookCook! verzorgt catering van heerlijke, dagverse halal producten. We hebben daarom  ook een kookworkshop ontwikkeld waarin we een groep mensen (meestal van een organisatie waar één of meer islamieten werken) meenemen in de wereld van de halal keuken.

Onderwerpen die aanbod komen zijn:
• ideologie en stromingen 
• inkoop
• ingrediënten
• bereiding
• bewaren
• serveren  

CookCook! verzorgt halal bedrijfscatering in Utrecht en Maarssen

Meer weten?
Neem voor de mogelijkheden van kookles en kookworkshops contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl. De minimale groepsgrootte is 8 personen. 

Tip: je hebt de perfecte vergaderlocatie gevonden, maar de hapjes zijn niet halal. Dat is jammer voor je islamitische collega, maar om daarvoor de locatie af te zeggen… Vraag de uitbaters of Cookcook! mag komen cateren. We doen dit vaker en naar tevredenheid van alle partijen.

* Respect dient wederzijds te zijn. Wij trekken daarom wel een grens. Voor ons is ieder mens rein. En ook een dier dien je met respect te behandelen. Punt.


AANVRAAGFORMULIER 

Zakelijk of privé?
Voor organisatiePrivé

Organisatie (eventueel)

Naam contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (mobiel)

Over welke workshop(s) gaat het?
Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenPoké bowlsVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)100% Halal kokenAndere workshop

Welk tijdstip?
ochtendmiddagavondgeen voorkeur

Aantal deelnemers

Voorkeursdatum

Alternatieve datum

Opmerkingen

LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.