Oriëntale catering
• Curry. Een bizar lekker saus gecombineerd met garnalen, kip, lam of rund. Ook vegetarisch. Uit de Thaise of Indiase keuken. Van mild tot witheet gepeperd.
• Indische rijsttafel. Bijvoorbeeld met ayam goreng Kering (drooggebakken kip met peperolie) en gebakken garnalen.
• Peking eend. Eend besprenkeld in een marinade van honing, rijstazijn en soyasaus. Bij voorkeur genoten zonder Chinese tl-verlichting.
• Kip Tandoori. De smaakvolle tweevoeter bereidt in een smaakexplosie van Indiase kruiden. Heerlijk in combinatie met kokosmelk.
• Dan barang lebih dari masakan Asia…
Informatie en bestellen
Zoekt u in Utrecht een goede cateraar voor Aziatische gerechten? Neem contact op met traiteur Jeremy Buisman. Hij vertelt u alles over de mogelijkheden. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl
Overwerkmaaltijden
Bent u specifiek opzoek naar gezonde overwerkmaaltijden, bekijk dan hier het basismenu. Dit is een overzicht van basisgerechten; speciale wensen zijn welkom. Er zijn diverse klanten die graag een referentie afgeven….