CookCook! verzorgt catering uit de Aziatische keuken. Indonesisch, Japans en Chinees en Thais. Gewoon uit Utrecht.

CookCook! verzorgt bedrijfscatering in Utrecht en omgeving. Wij bieden gerechten uit diverse internationale keukens. Zo wordt er met regelmaat gekookt uit de Aziatische keuken. Met authentieke Japanse, Thaise, Indiase, Chinese en Indische gerechten. 

Oriëntale catering 
Curry. Een bizar lekker saus gecombineerd met garnalen, kip, lam of rund. Ook vegetarisch. Uit de Thaise of Indiase keuken. Van mild tot witheet gepeperd. 
• Indische rijsttafel. Bijvoorbeeld met ayam goreng Kering (drooggebakken kip met peperolie) en gebakken garnalen. 
Peking eend. Eend besprenkeld in een marinade van honing, rijstazijn en soyasaus. Bij voorkeur genoten zonder Chinese tl-verlichting.  
Kip Tandoori. De smaakvolle tweevoeter bereidt in een smaakexplosie van Indiase kruiden. Heerlijk in combinatie met kokosmelk. 
• Dan barang lebih dari masakan Asia… 

Informatie en bestellen 
Zoekt u in Utrecht een goede cateraar voor Aziatische gerechten? Neem contact op met traiteur Jeremy Buisman. Hij vertelt u alles over de mogelijkheden. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

Overwerkmaaltijden
Bent u specifiek opzoek naar gezonde overwerkmaaltijden, bekijk dan hier het basismenu. Dit is een overzicht van basisgerechten; speciale wensen zijn welkom. Er zijn diverse klanten die graag een referentie afgeven….