Feestviering. Uitbesteden van uw kerstdiners of nieuwjaarsborrel op uw werk. Dagvers en betaalbaar. Utrecht en omgeving.

Dit jaar bieden wij tussen kerst en oud en nieuw onze heerlijke kerstmenu’s aan. Wij zorgen voor een tijdige levering van de verse gerechten die je zelf alleen nog maar even hoeft te garen (hertenrack) of op te warmen. De duidelijke instructie – mét tijdschema – maakt het kinderlijk eenvoudig om voor de hele familie een heerlijk diner te presenteren. We bieden een vijf gangen diner voor 39,50 per persoon. Uiteraard met passend wijnadvies.

Bestellen?
Benieuwd naar het hele menu? Neem contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 06 – 26 36 48 02 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

Kerstpakketten
Ook voor een smaakvol kerstpakket kunt u bij CookCook! terecht. Wij stellen in overleg met u een mooi pakket samen met prachtige wijnen, verse tapenades en andere overheerlijke producten. Bel Jeremy Buisman voor de mogelijkheden (06 – 26 36 48 02). 

Bedrijfsdiner of nieuwjaarsborrel
Boek nu de catering van uw kerstdiner op het werk of catering van uw nieuwjaarsborrel. Is uw organisatie gevestigd in Utrecht en omgeving en wilt u het jaarlijkse kerstdiner uitbesteden aan en traiteur? Of wilt u het nieuwe jaar met uw medewerkers feestelijk inluiden met een goed verzorgde nieuwjaarsborrel? Vraag CookCook! om de catering te verzorgen. Dagvers, smakelijk, gezond en betaalbaar.

Tip: wij cateren ook vegetarisch, biologisch of 100% halal.