Wij zijn geen Koekoek of KoekKoek caterig maar gewoon CookCook!

 

 

Oké, wij heten dus CookCook! catering. Van twee koks. Cook en Cook. Maar mensen die ons ‘van horen zeggen’ kennen, zouden weleens Koekoek catering kunnen onthouden. Of Koekkoek (want twee koekenbakkers). 

Daarom dus deze pagina, voor iedereen die op Google zoekt naar Koekoek catering of Koekkoek catering…

Wij zijn CookCook!

Aangenaam! 


CookCook! heeft als missie uit te groeien tot de beste cateraar van Utrecht en omgeving. En de beste catering in Utrecht te blijven verzorgen. Wij bouwen onze organisatie daarom op drie pijlers.

Dagvers
CookCook! verzorgt heerlijke verse maaltijden voor mensen en organisaties met weinig tijd die gezond en betaalbaar willen eten. Dagvers van het land en uit de wei, en hup, zo op uw bord.

Gezond
CookCook! maakt gezonde maaltijden van de beste ingrediënten. Altijd vers, met alle benodigde vezels, vitaminen en mineralen en bereid conform de HACCP normen. Op verzoek koken we biologisch, vegetarisch of zelfs 100% halal.

Betaalbaar
Goed eten hoeft niet duur te zijn. CookCook! verzorgt betaalbare catering op de locatie en het tijdstip van uw keuze. In de omgeving Utrecht bieden we dagverse overwerkmaaltijden tegen een scherpe prijs.