Ideaal als teamdag of teamuitje: onze kookworkshop brainfood voor op het werk. In Utrecht en Amsterdam Zuidas.

” Hoor het en je vergeet het
Zie het en je onthoudt het
Doe het en je snapt het ”
~ Confucius 

Je herkent het vast: de hele dag in training gezeten, bakken met kennis en liters koffie verder en de dag erna ben je alles weer vergeten. Niet echt zinvol. Wij geloven in leren in de praktijk. Denken met je handen. Dan pas beklijft het. 

In geuren, kleuren en smaken
Eten verbindt. Koken ook. De combinatie van beide werkt daarom erg goed voor teambuilding, familiedag of uitje van je vriendenclub. Kies eens niet voor de geijkte activiteiten, maar ga lekker aan de slag in een kookworkshop. Handen in het deeg, neus boven de pan. Heerlijk!

Lekker aan de slag! 
CookCook! verzorgt kookworkshops voor groepen vanaf 8 personen. Voor bedrijven én particulieren. We maken onze gasten wegwijs in de professionele keuken en laten hen zelf een drie gangen diner maken. Onze Breinspijs-methodiek vormt hierbij zoveel mogelijk de (theoretische) basis. 

De deelnemers krijgen te maken met alle aspecten van het koken. Van hygiëne tot snijtechnieken en van het fornuis tot de spoelkeuken. Het hoogtepunt is vaak een ‘kookbattle’ waarin teams het tegen elkaar opnemen om in korte tijd het allerlekkerste* gerecht op tafel te zetten. Uiteraard is er de hele kookworkshop voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje.

Aanbod 
We bieden een diversiteit aan kookworkshops. Voor bedrijven, maar ook voor vrijgezellenfeesten en de kookclub. Een selectie van de workshops staat op onze site:


” Als afsluiting van een succesvolle periode waren wij op zoek naar een interactieve workshop waar plezier, samenwerken en leren centraal staan. In drie teams zijn wij agile gaan koken om de lekkerste en mooiste restaurantervaring te bieden. De goede begeleiding op het proces en op kookgebied hebben ons hierin geholpen. Een zeer geslaagd team uitje! “

Ruben van der Aa
Productmanager beleggen Rabobank

Groepsgrootte
Op onze eigen workshoplocatie kunnen we groepen tot 25 man aan. Voor grotere groepen wijken we soms uit naar een andere locatie. En wellicht heeft u zelf een ruime productiekeuken en workshopruimte. Zoekt u een kookworkshop voor meer dan 25 mensen, bel dan om de mogelijkheden af te stemmen: 030 – 34 10 34 9. 

Kookworkshops in het kader van teambuilding voor bedrijven in en rond Utrecht

Meer weten?
Neem voor de mogelijkheden van kookles en kookworkshops contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl


AANVRAAGFORMULIER 

  Zakelijk of privé?
  Voor organisatiePrivé

  Organisatie (eventueel)

  Naam contactpersoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (mobiel)

  Over welke workshop(s) gaat het?
  Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)

  Welk tijdstip?
  ochtendmiddagavondgeen voorkeur

  Aantal deelnemers

  Voorkeursdatum

  Alternatieve datum

  Opmerkingen

  LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

  Beoordeel ons!
  product image
  Beoordeling
  1star1star1star1star1star
  Stemmen
  3 based on 28 votes
  Product
  Kookworkshops
  Vanaf prijs p.p.
  EUR 99