Kookworkshop voor mannen. Gewoon in Utrecht. Of in de Duitse Eifel.

N.B. Dit is een groepsactiviteit voor groepen vanaf 8 personen. Individuele deelnemers kunnen wij helaas geen workshop bieden.


Echte mannen koken. En het liefst koken ze écht mannelijk. Althans in onze kookworkshop ´koken voor mannen’. Speciaal voor stoere kerels die eindelijk wel eens willen leren koken. Pensionado´s die vrouwlief en de (klein)kinderen willen vergasten op een eenvoudige edoch voedzame maaltijd. Heren op vrijersvoeten die hun tinderdate willen verrassen…. nee… sprakeloos doen staan met een soepel geserveerde reeks van culinaire hoogstandjes.

De workshop
CookCook! verzorgt kookworkshops voor groepen vanaf 8 personen. We maken onze gasten wegwijs in de professionele keuken en laten hen zelf een driegangen diner maken. Iedereen krijgt te maken met alle aspecten van het (thuis)koken. Van hygiëne tot snijtechnieken en van het fornuis tot de spoelkeuken (ja, heren, inclusief het wegwerken van de vuile vaat).

Het hoogtepunt is vaak de ‘kookbattle’ waarin teams het tegen elkaar opnemen om in korte tijd het allerlekkerste* gerecht op tafel te zetten. Uiteraard is er de hele kookworkshop voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje. Gezelligheid staat altijd voorop.

Zoek je een kookstudio of keuken voor je kookclub. Het kan bij CookCook! in Utrecht. Wij leren mannen koken in een unieke en ontspannen kookworkshop.

Kookclub
Tja, en dan is de dag aangebroken. Je bent met pensioen. Zeeën van tijd. een hobby daar maar? Vissen? Schilderen? Of toch iets sociaals? Iets met eten. Dat is het! Een kookclub met je gepensioneerde vrienden. Maar waar? Bij CookCook! in Oud Zuilen. Een heerlijke plek aan de Utrechtse Vecht om te koken, te praten en te eten. En natuurlijk om te genieten van de heerlijkste wijnen. Bij CookCook! leren zelfs mannen die nog nooit een koekenpan hebben aangeraakt de heerlijkste gerechten bereiden. Uiteraard onder begeleiding van een professionele kok. 

Meer weten?
Neem contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

* ter beoordeling van de chefkok 🙂


AANVRAAGFORMULIER 

Zakelijk of privé?
Voor organisatiePrivé

Organisatie (eventueel)

Naam contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (mobiel)

Over welke workshop(s) gaat het?
Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenPoké bowlsVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)100% Halal kokenAndere workshop

Welk tijdstip?
ochtendmiddagavondgeen voorkeur

Aantal deelnemers

Voorkeursdatum

Alternatieve datum

Opmerkingen

LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

 

 

Beoordeel ons!
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Stemmen
4 based on 12 votes
Product
Kookworkshop voor mannen
Vanaf prijs p.p.
EUR 50