Leuke kookworkshop teambuilding en teamdag in Utrecht

N.B. Dit is een groepsactiviteit voor groepen vanaf 8 personen. Individuele deelnemers kunnen wij helaas geen workshop bieden.


En dan is het zover! Het nieuwe team staat. Als een huis. Al hoewel… Hoe goed kennen de teamleden elkaar nu eigenlijk? Hoe goed kunnen ze samenwerken? Kunnen ze orders geven? En aannemen? Wat laten ze zien als ze onder druk komen te staan? 

De workshop
CookCook! verzorgt kookworkshops speciaal voor de teambuildingsessie. Kies eens niet voor de gortdroge heisessie of lang-zullen-we-zitten teamdag, maar voor een energieke kookworkshop. Maak uw mensen wegwijs in de professionele keuken en laat hen zelf een driegangen diner bereiden. Uiteraard is er de hele kookworkshop voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje. Gezelligheid is een must!


De varianten
We bieden verschillende invullingen voor de teambuilding kookworkshops. Uiteraard zijn er mengvormen mogelijk, maar we lichten de drie basis workshops kort toe: 

1. Samenwerken.  De groep wordt opgedeeld in teams die niet alleen met elkaar strijden, maar vooral ook moeten samenwerken. Elk team is namelijk afhankelijk van een ‘halffabrikaat’ van één van de andere groepen. Zo bootsen we de werkelijke dynamiek van het werken in een team, in een organisatie, met leveranciers én met klanten zo goed mogelijk na. Deze variant vergt leiderschap, inventiviteit en sociale vaardigheden. 

2. Strijd. Een andere vorm die u kunt kiezen is de ‘kookbattle. Hierin nemen de teams het tegen elkaar op om in korte tijd het allerlekkerste* gerecht op tafel te zetten. Ze kunnen kiezen uit een keur aan ingrediënten die ze naar eigen smaak mogen combineren tot hemelse gerechten. Uiteraard zijn er extra punten te verdienen voor bijzondere smaakcombinaties. Bij de kookbattle levert de tijdsdruk altijd een boeiende dynamiek op. Een ideale workshop voor organisaties die wel wat meer pit & peper kunnen gebruiken. 

3. Agile/scrum. In deze variant werken we vanuit één van de vormen van agile: scrum. In onze scrum cooking kookworkshop zijn de drie rollen – scrum master, product-owner en specialist – vertegenwoordigd. We werken met korte sprints van maximaal een uur die altijd starten met een stand-up.

Deze kookworkshop is de ideale aftrap voor een scrum project of van de start van een ‘lean start-up‘. De teamleden leren elkaar kennen in een ontspannen setting met een heldere educatieve component. U leert technieken en krijgt inzichten die in de scrumpraktijk toepasbaar zijn. 

Lees meer op de speciale pagina ‘scrum koken’


Dubbel nuttig 
Onze kookworkshops zijn niet alleen goed voor het teamgevoel, maar ook voor het thuisfront. Iedereen krijgt namelijk te maken met alle aspecten van het (thuis)koken. Van hygiëne tot snijtechnieken en van het fornuis tot de spoelkeuken (ja, heren, inclusief het wegwerken van de vuile vaat). Daar gaat ze thuis dus van smullen 🙂 

Meer weten?
Onze workshops zijn altijd maatwerk. Neem contact op met Jeremy Buisman om uw doelstellingen te bespreken. Hij zal u adviseren over de best passende vorm. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

* ter beoordeling van de chefkok 🙂


AANVRAAGFORMULIER 

  Zakelijk of privé?
  Voor organisatiePrivé

  Organisatie (eventueel)

  Naam contactpersoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (mobiel)

  Over welke workshop(s) gaat het?
  Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)

  Welk tijdstip?
  ochtendmiddagavondgeen voorkeur

  Aantal deelnemers

  Voorkeursdatum

  Alternatieve datum

  Opmerkingen

  LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

   

   

  Beoordeel ons!
  product image
  Beoordeling
  1star1star1star1star1star
  Stemmen
  4.5 based on 16 votes
  Product
  Zakelijke kookworkshops