een leuke activiteit voor je vrijgezellendag is een kookworkshop bij CookCook! in Utrecht.

Je kunt natuurlijk scheel van de drank op een bierfiets door de binnenstad van Utrecht zwalken. Of in een hilarische combinatie van zwarte panty’s, hoge hakken, roze minirok en DollyPartonpruik de Amsterdamse wallen onveilig maken. Maar waarom geen kookworkshop voor de bachelor party? Wij ontvangen regelmatig groepen in Oud Zuilen voor een vrijgezellendag.

Onder begeleiding van onze chef zetten de vrienden van de bruid(egom) een meergangendiner in elkaar. Dat ze vervolgens zelf uitserveren en verorberen. Super gezellig. En leerzaam. Dan heeft de kersverse partner er ook nog iets aan 🙂  

Lekker aan de slag! 
CookCook! verzorgt kookworkshops voor elk vrijgezellenfeest. Voor mannen én vrouwen in groepen vanaf 8 personen. We maken onze gasten wegwijs in de professionele keuken en laten hen zelf een drie gangen diner maken. Onze Breinspijs-methodiek vormt hierbij zoveel mogelijk de (theoretische) basis. 

een leuke activiteit voor je vrijgezellendag is een kookworkshop bij CookCook! in Utrecht.  Ook bierproeverij of wijnproeverij.

Leerzaam
De deelnemers krijgen te maken met alle aspecten van het koken. Van hygiëne tot snijtechnieken en van het fornuis tot de spoelkeuken. Het hoogtepunt is de ‘kookbattle’ waarin teams het tegen elkaar opnemen om in korte tijd het allerlekkerste* gerecht op tafel te zetten. Uiteraard is er de hele kookworkshop voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje.

Meer weten?
Neem voor de mogelijkheden van kookles en kookworkshops contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

Tip: Ook leuk in combinatie met een bierproeverij, wijnproeverij of professionele fotoshoot van je vrijgezellenfeest. We regelen het allemaal! Mocht er gedronken worden (de wijnen en bieren zijn heerlijk!) dan regelen wij in overleg een taxibus naar Utrecht centraal of andere bestemming naar keuze. 


AANVRAAGFORMULIER 

Zakelijk of privé?
Voor organisatiePrivé

Organisatie (eventueel)

Naam contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (mobiel)

Over welke workshop(s) gaat het?
Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenPoké bowlsVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)100% Halal kokenAndere workshop

Welk tijdstip?
ochtendmiddagavondgeen voorkeur

Aantal deelnemers

Voorkeursdatum

Alternatieve datum

Opmerkingen

LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

Beoordeel ons!
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Stemmen
4 based on 10 votes
Product
Kookworkshop vrijgezellendag
Vanaf prijs p.p.
EUR 45