Catering en kookworkshops in Utrecht. Onder meer de agile kookworkshop scrumkoken. Het event voor teams die agile willen werken.

Agile projectmanagement is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Scrummen is hot. Met name IT-afdelingen bij banken, verzekeraars en consultancy organisaties zweren erbij. Toch vallen de resultaten vaak tegen. Maar er is hoop… 

Het Nederlands Instituut voor Praktijkgerichte Ontwikkeling (NIPON) traint teams en organisatie in de ‘Agile mindset’. De overtuiging: Alleen als teamleden snappen wat deze mindset is, kunnen ze scrum, kanban, xp en lean goed toepassen. NIPON gelooft in leren in de praktijk, in ‘denken met je handen’. Zij is daarom een unieke samenwerking aangegaan met CookCook! 

In de unieke teamtraining ‘De Agile Mindset’ combineren we scrum met koken. De culinaire kwaliteiten van de chef vloeien samen met de kennis en kunde van de zeer ervaren coaches van NIPON. De workshop (feitelijk een training) wordt afgesloten met een certificering. 

Scrum snel meer >>

ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht.

Lees meer over de gecertificeerde teamtrainingen in de Agile mindset van NIPON. 

N.B. Er is ook een light versie van de Scrum Cooking. Een uitgeklede versie waarin vooral gekookt wordt. Een mooie invulling van de teambuildingssessie en het teamuitje. Voor de mogelijkheden bel je met chefkok Jeremy Buisman van CookCook! op 030 – 34 10 34 9

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *