CookCook! biedt een betaalbaar alternatief voor de dure bedrijfscatering. Is uw organisatie te klein voor een in house cateraar, overweeg dan ons minirest cateringconcept

De tijd van de grote cateringcontracten lijkt voorbij. Onder meer door thuiswerken en krimp van het personeelsbestand zijn er veelal te weinig mensen op kantoor om een restaurant rendabel te exploiteren. Hierdoor haken veel (grote) cateraars af en staan professionele productiekeukens leeg. Zonde! Maar… waar anderen pap zien, zien wij de krenten. Daarom presenteren wij graag ons vernieuwende cateringconcept MiniRest. 

Hoe het werkt
De ingrediënten worden dagvers, in losse componenten, bereidt in onze keuken en in speciale vershoudboxen uitgereden naar de klanten. Een junior kok van CookCook! verzorgt vervolgens de afbereiding. Hij of zij warmt producten op, doet wat laatste snijwerk, stelt gerechten samen en serveert ze uit. U heeft hiervoor slechts een eenvoudige keuken nodig, liefst met een uitgiftebalie. Uiteraard laat onze medewerker de keuken spik en span achter. 

Minirest is een cateringconcept van CookCook! catering. een eigen bedrijfskantine tegen lage kosten. Gebaseerd op onze Breinspijs-methodiek (brainfood op het werk). In Utrecht, Amsterdam en Gelderland

Starterskit
Bij de start ontvangt u de MiniRest starterskit. Een box met alle benodigdheden specifiek voor uw organisatie. Zoals servies, bestek en linnengoed. we werken zo duurzaam mogelijk, dus met minimale verspilling en liever geen wegwerpservies. 


Uw eigen kok
Misschien is er een kookfanaat onder uw medewerkers. Iemand die koken leuk vindt en die een half uur vrijgemaakt kan worden voor MiniRest. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, het scheelt u ook nog eens extra in de kosten. Uiteraard werken we uw kok goed in, met onder meer aandacht voor receptuur, snijtechnieken, portiegrootte, verwarmen en koelen en hygiëne.


Beschikbaarheid
MiniRest is momenteel beschikbaar in een straal van 20 km rond de Utrechtse Dom, aan de Amsterdam Zuidas en in de provincie Gelderland. Bel met Gerjon Zomer voor de mogelijkheden voor uw organisatie (06 – 113 87 133) of stuur een email naar gerjon@cook-cook.nl.

Presentatie 
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van MiniRest in uw organisatie? Neem contact op met Gerjon Zomer voor een presentatie van deze unieke cateringoplossing. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar gerjon@cook-cook.nl. 

Lokaal 
Lokaal produceren heeft de toekomst. We telen groenten op de daken van leegstaande kantoorgebouwen en wekken onze eigen energie op met zonnepanelen. CookCook! komt met een vernieuwend cateringconcept dat perfect aansluit bij deze ontwikkeling: MiniRest. Met het Mini Restaurant verplaatsen we het samenstellen van onze maaltijden naar de klant.

Een ideale oplossing voor organisaties die te klein zijn voor een in house cateraar en tegelijk behoefte hebben aan dagverse, gezonde maaltijden. U koopt voordeliger in en eet ook nog eens verser dan vers.  


De voordelen
– Verser dan vers
– Afbereid op locatie 
– Eten uit echt servies en met echt bestek 
– Juiste voeding voor denken, leren en concentreren (Breinspijs™)
– Goedkoper dan reguliere catering, zeker als u zelf de kok levert 


Breinspijs™
CookCook! werkt vanuit de Breinspijs-methode. We bieden voeding die speciaal is samengesteld en bereid voor het optimaliseren van mentale prestaties. Meer over deze voedingsleer leest u hier