mooie en unieke gerechten op de stand

Gerechten als marketingtool

De aandacht trekken op beurzen is steeds moeilijker. Vandaar dat CookCook! gerechten ontwikkelt die aansluiten bij de presentatie van de nieuwe producten.
Door mooie en unieke gerechten op de stand uit te delen aan, potentiële, klanten hebben de sales- en accountmanagers altijd de perfecte opening voor goed verkoopgesprek.

Onze chefs en bediening zorgen voor een totaalplaatje waar de klant zijn vingers bij aflikt. Wij werken op Nederlandse beurzen maar uiteraard ook op buitenlandse beurzen.

Een recent voorbeeld

Voor een bouwbedrijf, bijvoorbeeld, hebben wij de zalm gerookt op berkenhoutenvezels. Namelijk erg goed voor de smaak. Maar ook ziet het er met een rookpistool prachtig uit bij de presentatie. En het verhaal dat er dezelfde vezels gebruikt worden voor het isolatiemateriaal maakt het helemaal compleet.

Wij denken graag mee met uw marketingafdeling voor een goede invulling tijdens de beursdagen.

Denk er ten slotte ook eens aan wat de medewerkers vinden van mooie en unieke gerechten op de stand, geen kleffe broodjes meer maar gezond en lekker eten.
Ook hierbij werken wij vanuit het breinspijs-model

Werkwijze

Samen met jullie afdeling marketing of productontwikkeling bespreken wij de te presenteren producten en de visie en missie van de onderneming. Op basis van een quickscan doen wij direct een ruw voorstel. Op basis van een creatieve sessie bepalen we samen wat we gaan presenteren. We kunnen ook op basis van een product-breakdown een nieuw gerecht “scrummen”

Willen jullie streetfood, een saladbar of liever amuses, we bedenken het samen. Wij zorgen voor een professionele uitvoering. En jullie hebben een uitgebreid verkoopargument. Allemaal ten behoeve van de professionele look van jullie product.

Meer weten?
Neem contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

 

 


standcatering als marketingtool