CookCook! biedt een inspirerende, stijlvolle vergaderlocatie voor trainingen in Utrecht.

Naast een professionele keuken heeft CookCook! voor de workshops ook de beschikking over een van de sfeervolste (vergader)locaties van Utrecht: de Quilt. 

Creatief vergaderen in The Quilt 
We werken vanuit het koetshuis van kasteel Zuylen in het Utrechtse Oud Zuilen. Schuin boven de keuken van CookCook! is De Quilt gehuisvest. Een onontdekte parel in vergaderland. Een top trainingslocatie! Houten tafels, gekleurde stoelen, hangmatten, een pingpongtafel en een heus hemelbed. Er is wifi en videoconferencing is mogelijk. 

De Quilt biedt alle ingrediënten voor een inspirerende workshop. De Quilt heeft een grote ruimte (tot 50 personen) en een kleine ruimte (tot 8 personen). In de ‘grote Quilt’ is een extra keuken die we inzetten bij grote(re) groepen. U boekt de (kook)workshop altijd all in

Boot of slope huren met catering en eten en drinken op de Utrechtse vecht

Bootje huren
Bij mooi weer kunt u, in overleg, uw eten genieten terwijl u heerlijk ronddobbert op de Utrechtse Vecht. Bijvoorbeeld na de workshop nagenieten van het werkelijk prachtige landschap. Neem bij interesse in een boottocht ruim van te voren contact met ons op. 

Luxe overnachten op Swaenenvecht 
Veel chiquer wordt overnachten niet. Prachtig gelegen aan de rustieke Utrechtse vecht op het weeldrige landgoed Zuylen. Een perfecte plek voor mensen die hun gasten eens goed in de watten willen leggen. In Swaenenvecht kunt u overnachten in het vijf sterren logement. Meer informatie over de mooiste vergaderlocatie in Utrecht vindt u op de website


Reserveren
Wilt u onze stijlvolle vergaderlocatie / trainingslocatie in Utrecht apart boeken, bel dan met Jeremy Buisman op 030 – 34 10 34 9. Mailen kan ook (jeremy@cook-cook.nl) maar de beller is sneller.


Tip: we verhuren de locatie ook voor uw eetclub of kookclubje. 


Sfeerimpressie De Quilt 

Meeting in een sfeervolle, creatieve vergaderlocatie in Utrecht?  Vergader in The Quilt (Oud Zuilen)

creatieve inspirerende vergaderlocatie in utrecht. The Quilt

Boot of slope huren met catering en eten en drinken op de Utrechtse vecht

Boot of slope huren met catering en eten en drinken op de Utrechtse vecht