Zoekt u ene bedrijfsuitje of teamdag met een sociaal karakter? CookCook! verzorgt mvo kookworkshops. Het eten gaat naar ene goed doe.l.
Als het goed gaat met je organisatie, is het leuk om iets te doen voor mensen die het minder hebben. Maatschappelijk verantwoord ondernemen noemen ze dat dan. En de activiteit een ‘MVO uitje’.

MVO kookworkshop 
Onze chefkok en sous koken regelmatig voor dak- en thuislozen in Utrecht. Onder meer bij het Smulhuis en Dinys diner. We bieden daarom een ‘maatschappelijk bewuste’ kookworkshop. U kookt uw driegangenmaaltijd onder begeleiding van een van onze chefs. We koken extra en verdelen dit onder de minder bedeelden. Koken voor het goede doel dus. 

Ideaal als teamdag of teamuitje: onze kookworkshop brainfood voor op het werk. In Utrecht en Amsterdam Zuidas.

Meer weten?
Neem contact op met chef Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl. De minimale groepsgrootte is 8 personen. 

Tip: We organiseren regelmatig de Breinspijs™ kookworkshop. De unieke kookworkshop ‘brainfood op het werk‘ is bedoeld voor beter nadenken, leren, creëren en concentreren.    

* Mocht u willen drinken (de wijn is heerlijk!) dan regelen wij in overleg een taxibus naar station Utrecht centraal of bestemming naar keuze. 

AANVRAAGFORMULIER 

  Zakelijk of privé?
  Voor organisatiePrivé

  Organisatie (eventueel)

  Naam contactpersoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (mobiel)

  Over welke workshop(s) gaat het?
  Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)

  Welk tijdstip?
  ochtendmiddagavondgeen voorkeur

  Aantal deelnemers

  Voorkeursdatum

  Alternatieve datum

  Opmerkingen

  LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.