Verse, gezonde en betaalbare Italiaanse wraps met carpaccio.

Direct online bestellen in de webwinkel

Overwerk eten is vaak een kwestie van liflafjes uit de bedrijfskantine, een vette hap van de snackbar om de hoek of de zelfgesmeerde en inmiddels uitgedroogde boterham uit de lunchbox. En denk ook aan de pizzakoerier – vaak eerder koud dan de pizza – die met bloedspoed één van de drie P’s komt bezorgen.
Goed nieuws: eten op het werk kan een stuk smaakvoller. En gezonder!

CookCook! catering verzorgt overwerkmaaltijden voor verschillende organisaties in de provincie Utrecht. We werken met onze eigen Breinspijs-methode, met wetenschappelijk onderbouwde brainfood. De teams eten hierdoor gezond, vers en lekker. En, een belangrijk argument voor veel organisaties om over te stappen op onze overwerkcatering, ook nog eens heel betaalbaar. Zoekt u een gezond alternatief voor de pizza? Laat vandaag nog gezond overwerketen bezorgen!

CookCook! verzorgt onderwijscatering, scholencatering en meer in de omgeving Utrecht en Amsterdam.

Afwisseling 
We koken zoveel mogelijk met biologische seizoensproducten, waar mogelijk uit lokale teelt. Ook vegetarisch, paleo of 100% halal behoren tot de mogelijkheden. Naast onze WorldWideWraps™ hebben we altijd drie (wisselende) basismaaltijden in het assortiment. Heeft u een andere overwerkmaaltijd in gedachten – denk aan sushi of tapas – dan is dit op aanvraag te regelen. Let op: elke maaltijd komt standaard met een overheerlijke, verse salade.

U betaalt bij ons niet contant, maar op rekening/factuur. 

Gratis proeven
Is uw organisatie gevestigd in Utrecht stad of binnen een straal van 30 kilometer rond Utrecht? Bent u degene binnen de organisatie die het overwerk eten of de vergaderlunch bestelt? Of de Vrijmibo organiseert? En zoekt u een traiteur waar u eenvoudig ‘zakelijk eten’ kunt bestellen? Wij bieden u graag een kosteloze proefmaaltijd aan die bezorgd wordt op de locatie en tijdstip van uw keuze. Bel hiervoor met cateraar Jeremy Buisman via onderstaande contactgegevens.

Webshop
Een deel van ons assortiment, waaronder de lunchmaaltijden, is direct te bestellen in de webwinkel. Staat het gewenste gerecht er niet bij, neem dan contact op met chef Jeremy Buisman (030 – 34 10 34 9). Mailen kan ook (jeremy@cook-cook.nl) maar de beller is sneller.

Beoordeel ons!
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Stemmen
4.5 based on 14 votes
Product
Overwerkmaaltijden