cateraar CookCook! uit Utrecht biedt een unieke workshop voor groepen: poke bowls maken. Deze kookworkshop is leerzaam, lekker en super gezond.

N.B. Dit is een groepsactiviteit voor groepen vanaf 8 personen. Individuele deelnemers kunnen wij helaas geen workshop bieden.

Pokemon kennen we allemaal, maar wat is Poke* nou weer? Terwijl de Pokemon hype al weer over z’n hoogte punt is, is Poke (je spreekt het uit als: poo-kee) bezig met een opmars. En voor de duidelijkheid: de twee hebben niets met elkaar te maken. Poke komt overwaaien uit Hawaii en kon wel eens een blijver worden tussen alle voedingshypes en -trends. En wat ons betreft terecht. Het is gezonde voeding die met aandacht wordt bereid en gegeten. Wat wil een kok nog meer… 

Onze kookworkshops
CookCook! verzorgt kookworkshops speciaal voor organisaties. Kies eens niet voor de gortdroge heisessie of lang-zullen-we-zitten teamdag, maar voor een energieke kookworkshop. Maak uw mensen wegwijs in de professionele keuken en laat hen zelf overheerlijke gerechten bereiden. Uiteraard is er de hele kookworkshop voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje. Gezelligheid is een must!


Wat is een poke bowl?
Een Poke bowl is een opgemaakte schaal met vooral vis (in blokjes) en verse groenten. De combinatie van goede vetten, vitaminen en mineralen maakt de Poke ideaal als brainfood (vandaar dat we de Poke ook gebruiken binnen onze Breinspijs catering). Poke’s zijn een voedzame en tegelijk luchtige maaltijd. De ideale werklunch dus. Maak ‘s ochtend meditatief je Poke en ontsnap tijdens de lunch aan de hectiek van de werkdag. 


De Poke workshop
In de workshop maakt de chef de groep wegwijs in de Hawaiiaanse keuken. We gaan vervolgens in groepjes uiteen met slechts één doel: de mooiste Poke maken. We noemen dit bewust de ‘mooiste’ omdat Poke’s maken niet alleen vraagt om gouden smaakpapillen maar zeker ook om het oog van een kunstenaar. We combineren geuren, kleuren en smaken met esthetiek. Uiteraard maken we gebruik van de beste ingrediënten zoals kraakverse vis en knapperige groenten. 


Technieken
Een standaard examenonderdeel van elke koksopleiding is de huzarensalade. Niet omdat dit gerecht zo bijzonder is of lekker, maar omdat alle snijtechnieken nodig zijn om de salade te maken. Anno 2017 stellen wij de poke voor als toets. Ook hier maak je gebruik van alle snijtechieken, maar dan voor een gerecht dat superlekker is. En die technieken gaan onze cursisten dus leren….

Meer weten?
Onze workshops zijn altijd maatwerk. Neem contact op met Jeremy Buisman om uw doelstellingen te bespreken. Hij zal u adviseren over de best passende vorm. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl


Tip: we verkopen ook overheerlijke poke’s als lunch of overwerkmaaltijd. 


* Poke wordt ook vaak geschreven als poké of zelf als poki. Wij houden ons graag aan de schrijfwijze van de Hawaiiaanse chefs die het gerecht bedacht hebben. 


AANVRAAGFORMULIER 

Zakelijk of privé?
Voor organisatiePrivé

Organisatie (eventueel)

Naam contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (mobiel)

Over welke workshop(s) gaat het?
Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenPoké bowlsVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)100% Halal kokenAndere workshop

Welk tijdstip?
ochtendmiddagavondgeen voorkeur

Aantal deelnemers

Voorkeursdatum

Alternatieve datum

Opmerkingen

LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

 

 

Beoordeel ons!
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Stemmen
4 based on 17 votes
Product
Poke bowl kookworkshop
Vanaf prijs p.p.
50