Laat deze verse en gezonde pokebowl bezorgen door de beste cateraar van Utrecht. Een overheerlijke pokebowl met zalm, tonijn, omelet, vlees, kip, kalkoen of vega.

Direct bestellen in de webwinkel 

Poke. Bakken vol liefde. 
Pokemon kennen we allemaal, maar wat is Poke* nou weer? Terwijl de Pokemon hype al weer over z’n hoogte punt is, is Poke (je spreekt het uit als: poo-kee) bezig met een opmars. En voor de duidelijkheid: de twee hebben niets met elkaar te maken. Poke komt overwaaien uit Hawaii en kon wel eens een blijver worden tussen alle voedingshypes en -trends. En wat ons betreft terecht. Het is gezonde voeding die met aandacht wordt bereid en met liefde gegeten. Wat wil een kok nog meer… 

Wat is een poke bowl?
Een Pokebowl wordt ook wel sushi bowl of buddha bowl ** genoemd en is een opgemaakte schaal met vooral vis (in blokjes) en verse groenten. De combinatie van goede vetten, vitaminen en mineralen maakt de Poke ideaal als brainfood (vandaar dat we de Poke ook gebruiken binnen onze Breinspijs catering). Poke’s zijn een voedzame en tegelijk luchtige maaltijd. De ideale werklunch dus. Maak ’s ochtend meditatief je Poke en ontsnap tijdens de lunch aan de hectiek van de werkdag. 

De poke verovert in hoog tempo
de harten van voedselminnend Nederland

Op maat
Met vijf heerlijke poke’s bieden we altijd een poke bowl van uw gading, maar op aanvraag maken we elke soort poke. Onze poke’s zijn er (uiteraard) met vis, maar we bieden ook een poke met kalkoen en een vegetarische poke.

Onze poke bowls worden dagvers bereid, met uitsluitend de meest verse ingrediënten. We gebruiken zoveel mogelijk biologische groenten, waar mogelijk uit lokale teelt. Poke’s zijn glutenvrij en 100% halal behoort ook tot de mogelijkheden. 

Porties en prijzen 
Een standaard portie bestaat uit zo’n 400 gram kakelverse ingrediënten en wordt op smaak gebracht met één van de vijf unieke dressings (en, inderdaad, die zijn het geheim van de chef). Door zijn luchtige karakter is de poke ideaal als lunch. Heeft u stevige trek – bijvoorbeeld als u moet overwerken – dan is het goed om ook onze WorldWideWraps te bekijken. 


Bestellen 
Wilt u onze overheerlijke poke bestellen (vanaf 8 personen) en laten bezorgen op kantoor in Utrecht of aan de Amsterdamse Zuidas, plaats dan direct uw bestelling in de webshop. Heeft u speciale wensen, neemt u dan contact op met Jeremy Buisman (030 – 34 10 34 9). Mailen kan ook (jeremy@cook-cook.nl) maar de beller is sneller.


U betaalt bij ons op factuur

Gratis proeven
Is uw organisatie gevestigd in Utrecht stad, binnen een straal van 30 kilometer rond Utrecht of aan de Amsterdamse Zuidas? Bent u degene binnen de organisatie die het overwerk eten of de vergaderlunch bestelt? Wij bieden u graag een kosteloze proefmaaltijd aan die bezorgd wordt op de locatie en tijdstip van uw keuze. Bel hiervoor met Jeremy Buisman via bovenstaande contactgegevens.

* Poke wordt ook vaak geschreven als poké of zelf als poki. Wij houden ons graag aan de schrijfwijze van de Hawaiiaanse chefs die het gerecht bedacht hebben. 
** sushi bowl is een logische naam. De poke is feitelijk een sushi in een salade en dan zonder die plakkerige rijst 🙂 

Bestellen in de webwinkel 

Laat deze verse en gezonde pokebowl bezorgen door de beste cateraar van Utrecht. Een overheerlijke pokebowl met zalm, tonijn, omelet, vlees, kip, kalkoen of vega.

Deze poke met zalm is overheeerlijk!

poke-bowl-salade-vlees-bezorgen-bedrijf-kantoor-utrecht-amsterdam

We hebben ook vegetarische poke, met vlees of met kalkoen.