Betaalbare catering voor thuisdiner of privé etentje in Utrecht

Een thuisdiner is beregezellig. Tenzij u op uw eigen verjaardag de hele dag en avond in de keuken staat te zweten. Waarom zou u zelf koken? Laat de catering van het familiediner of verjaardagsetentje aan de traiteur over. CookCook! verzorgt alles, van eenvoudige maaltijd tot meergangendiner. Altijd dagvers en gezond. Smakelijk voor ouders en kinderen. En geserveerd met zwier en een brede glimlach.

Het diner
In overleg met u stellen we een mooi menu samen. Op de dag van uw ‘privat diner’ verzorgen we de ‘mise en place’ in onze eigen keuken. Vervolgens nemen we alle gerechten en ingrediënten mee naar uw huis. Daar kookt onze kok de gerechten af in uw keuken terwijl een vlotte maitre d’ uw gasten voorziet van heerlijke dranken en de verschillende gangen van uw diner serveert.

Doe-het-zelf-maaltijden
CookCook! biedt ook ‘afrondmaaltijden’. Zodra u een passend menu heeft gekozen, verzorgen we de inkopen en verrichten we alle voorbereidende kookwerkzaamheden. We bezorgen de voorbereide gerechten vervolgens bij u op locatie. U hoeft de gerechten alleen nog maar af te garen of op te warmen. De duidelijke instructie – mét tijdschema – maakt het kinderlijk eenvoudig om de hele familie een heerlijk diner te presenteren. We bieden al een vijf gangen diner voor 39,50 per persoon. Uiteraard met passend wijnadvies.

Mogelijkheden?
Neem voor de mogelijkheden van onze private dining contact op met Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl