Professionele keuken (productiekeuken) huren in Utrecht? CookCook! weet raad.

CookCook! verzorgt met name catering voor bedrijven en organisaties in Utrecht en Amsterdam. We cateren vooral op werkdagen. En dus is onze productiekeuken in Utrecht het weekend regelmatig leeg. Dat vinden we zonde. Dus… wil je een professionele keuken huren in Utrecht, lees dan snel verder.  

Keuken huren 
Wij verhuren onze keuken regelmatig aan groepen die er een kookworkshop verzorgen. Of die een diner willen voorbereiden in een kookstudio met gebruik van professionele apparatuur. We zijn gevestigd op landgoed Zuylen in Oud Zuilen. Dit is een rustiek plaatsje aan de vecht dat aanschuurt tegen Utrecht stad. Om de hoek, net over de burg, is een speelpark voor de kinderen. De richtprijs voor een dagdeel (compleet uitgerust en inclusief GWE) is € 250,00. 

Onze keuken in een notendop  

  • HACCP ‘proof’
  • +/- 30m2
  • Twee werkbladen
  • Koelcel 
  • Grote vriezer
  • Spoelkeuken 
  • Servies, messen, schalen, bakken en overig gerei  

Werkwijze 
Omdat gewerkt wordt in een professionele keuken, met serieuze apparatuur en vlijmscherpe messen, geven we bij aankomst een heldere instructie. Elke groep heeft een vast aanspreekpunt die de eindverantwoordelijkheid neemt. We verwachten van u dat u zelf de vieze vaat door de spoelkeuken haalt, maar de prijs is inclusief het schoonmaken van de vloer. Als u hier prijs opstelt, kunt u een chefkok inhuren, die u wegwijs maakt in een professionele keuken en u de fijne kneepjes van het koksvak bijbrengt. 

Informatie 
Neem contact op met Jeremy Buisman over het huren van een professionele keuken in Utrecht. U kunt bij hem ook de Quilt huren, de mooiste trainingslcoatie / vergaderlocatie van Midden Nederland. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl 

N.B. U kunt bij CookCook! ook een ervaren kok inhuren (omgeving Utrecht)


Meeting in een sfeervolle, creatieve vergaderlocatie in Utrecht? Vergader in The Quilt (Oud Zuilen)

Als extra service bieden wij een zeer inspirerende locatie voor het nuttigen van de door u bereide gerechten. We verhuren de grote ‘quilt’ (tot 50 personen) en de kleine Quilt (tot 8 personen). En de omgeving is werkelijk prachtig! 

Meer over het huren van onze (vergader)locatie in Utrecht