Catering op z’n Scandinavisch
• Piepers. In het Noorden eten ze veel aardappels. Voedzaam dus. Veelal geserveerd in dunne schijfjes.
• Gravadlax. Gerookte zalm uit de authentieke rookhut. Bereid met onder meer zoput, suiker, peper en dille.
• Smorgasbord. Roggebrood. Maar dan anders.
• Lohikeitto. En andere heerlijke soepen met vis als hoofdsmaakmaker.
• Pyttipanna. Restjeskoken met aardappelen, ei en meer.
• Og flere godbidder fra det skandinaviske køkken
Informatie en bestellen
Zoekt u in Utrecht een goede cateraar voor gerechten uit Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland en IJsland? Neem contact op met traiteur Jeremy Buisman. Hij vertelt u alles over de mogelijkheden. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl
Overwerkmaaltijden
Bent u specifiek opzoek naar gezonde overwerkmaaltijden, bekijk dan hier het basismenu. Dit is een overzicht van basisgerechten; speciale wensen zijn welkom. Er zijn diverse klanten die graag een referentie afgeven….
PS: De Scandinavische keuken lijkt vet en ongezond, maar niets is minder waar. Wist u dat Denemarken het enige land is waar belasting wordt geheven op verzadigde vetten?