Met de agile mindset scrumkoken. CookCook! Het leukste uitje voor uw scrumteam.

Agile projectmanagement is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Scrummen is hot. Met name IT-afdelingen bij banken, verzekeraars en consultancy organisaties zweren erbij. Toch vallen de resultaten vaak tegen.

Vandaar dat wij teams en organisaties in de ‘Agile mindset’ training en coaching geven. Onze overtuiging: alleen als teamleden snappen wat Agile is, kunnen ze frameworks als scrum, kanban en xp goed toepassen. Daarnaast zijn wij overtuigd van leren in de praktijk, in ‘denken met je handen’. Vandaar dat wij een unieke teamtraining ontwikkeld hebben!

Agile kun je leren

In de unieke workshop ‘De Agile Mindset’ gebruiken we koken om mensen de agile mindset bij te brengen, opdat ze effectiever aan de slag kunnen met de agile frameworks (scrum, kanban, xp, lean). De kennis en kunde van de ervaren agile coaches combineren we met de culinaire kwaliteiten van onze chefs. 

Scrumkoken

Speciaal voor teams die Agile werken of gaan werken, bieden we de unieke teamtraining ‘De Agile Mindset’, door cursisten vaak afgekort tot ‘scrum cooking’ of ‘scrumkoken‘. Door middel van training en kookworkshop werken we vanuit één van de vormen van agile: scrum. Daarom zijn er in de kookworkshop drie rollen – scrum master, product-owner en specialist – vertegenwoordigd. Hierbuit volgt dat we werken met korte sprints van maximaal een uur. De sprints starten, net als anders, met een stand-up en eindigen dus ook met een sprint review.


” Leuk. Leerzaam. Lekker! Een Agile workshop met absolute meerwaarde. Dat kan ook niet anders met zo’n originele locatie en enthousiaste, gedreven en flexibele begeleiding!

Jan Wolter Niemeijer
Webanalist Metrix team Belastingdienst

Agile? Scrum?

Agile betekent ‘soepel’. Het staat voor een organische, vloeiende manier van productontwikkeling. Dit als tegenhanger van de reguliere, rigide projectmanagement methoden. Scrum als methodische uitwerking van de Agile mindset. Deze flexibele manier van productontwikkeling wordt steeds vaker toegepast buiten de IT. Dit heet dan business scrum of scream scrum. Dus stop met vuistdikke plannen, maar ga uit van de klant/gebruiker en speel flexibel in op verandering. 

Methode

De teamtraining is voor veel deelnemers een introductiecursus scrum, een eerste kennismaking met agile werken. In de workshop staat de persona – de menselijk gemaakte vertegenwoordiger van de klantgroep – centraal. Met de bedoeling om in een iteratief en interactief proces te komen tot het voor de persona best passende gerecht. 

Onze scrum kookworkshop is gebaseerd op het Venture Design Process (agile)Missie 

We verdelen de groep in meerdere teams die een missie krijgen. Wat de missie is, hangt van de thema’s, issues en problemen die er bij de klant spelen. Hierbij staat de persona centraal. Vervolgens is agile denken én doen nodig om de opdracht goed te vervullen.

Doelgroep

Wilt u uw scrum team trainen? De teamtraining is de ideale aftrap voor een IT scrumproject of business scrumproject. Bovendien leren de teamleden elkaar beter kennen. Vooral door de ontspannen setting met een heldere educatieve component. Onder andere teams van de Belastingdienst, Ordina, ABN AMRO en de Rabobank gingen u voor. 

Koken, eten, drinken en gezelligheid 


Deze teamtraining is niet alleen leerzaam, maar vooral ook erg leuk. Onze chef laat de deelnemers kennismaken met alle aspecten van de professionele keuken. Niet alleen hygiëne tot snijtechnieken maar ook van het fornuis tot de spoelkeuken.
Vervolgens bereiden de deelnemers een 2-, 3- of 4-gangen diner. Hierbij likken onze chefs hun vingers bij af. Daarnaast is er de hele training voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje. Gezelligheid is een must!

Meer weten?

Doordat de training ‘De Agile Mindset’ maatwerk is, maken wij graag een passende workshop. Neem contact op met Jeremy Buisman om uw wensen evenals de zaken waar u in agile projecten tegenaan loopt door te spreken. Dit kan telefonisch op 030 – 34 10 34 9 of via e-mail.

Vier sprints in één dag. Het kan met De Agile Mindset!

Note: We also offer this workshop in English. 

ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht. ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht.

AANVRAAGFORMULIER 

  Zakelijk of privé?
  Voor organisatiePrivé

  Organisatie (eventueel)

  Naam contactpersoon (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (mobiel)

  Over welke workshop(s) gaat het?
  Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)

  Welk tijdstip?
  ochtendmiddagavondgeen voorkeur

  Aantal deelnemers

  Voorkeursdatum

  Alternatieve datum

  Opmerkingen

  LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

  Wij trainen en coachen teams in een praktijksetting

   

   

   

  Beoordeel ons!
  product image
  Beoordeling
  1star1star1star1star1star
  Stemmen
  4.5 based on 29 votes
  Product
  De Agile Mindset (scrum koken)