ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht.

Agile projectmanagement is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Scrummen is hot. Met name IT-afdelingen bij banken, verzekeraars en consultancy organisaties zweren erbij. Toch vallen de resultaten vaak tegen. Maar er is hoop… 

Het Nederlands Instituut voor Praktijkgerichte Ontwikkeling (NIPON) traint teams en organisaties in de ‘Agile mindset’. De overtuiging: alleen als teamleden snappen wat Agile is, kunnen ze frameworks als scrum, kanban en xp goed toepassen. NIPON gelooft in leren in de praktijk, in ‘denken met je handen’. Zij heeft daarom een unieke teamtraining ontwikkeld in samenwerking met CookCook! 

Agile kun je leren
In de unieke workshop ‘De Agile Mindset’ gebruiken we koken om mensen de agile mindset bij te brengen, zodat ze effectiever aan de slag kunnen met de agile frameworks (scrum, kanban, xp, lean). De kennis en kunde van de zeer ervaren agile coaches van NIPON combineren we met de culinaire kwaliteiten van onze chefs. 

Scrum koken
Speciaal voor teams die Agile werken of gaan werken, bieden we de unieke teamtraining ‘De Agile Mindset’, door cursisten vaak afgekort tot ‘scrum cooking’ of ‘scrum koken’. In deze combinatie van training en kookworkshop werken we vanuit één van de vormen van agile: scrum. In de kookworkshop zijn de drie rollen – scrum master, product-owner en specialist – vertegenwoordigd. We werken met korte sprints van maximaal een uur die altijd starten met een stand-up.


” Leuk. Leerzaam. Lekker! Een Agile workshop met absolute meerwaarde. Dat kan ook niet anders met zo’n originele locatie en enthousiaste, gedreven en flexibele begeleiding! “

Jan Wolter Niemeijer
Webanalist Metrix team Belastingdienst

Agile? Scrum?
Agile betekent ‘soepel’. Het staat voor een organische, vloeiende manier van productontwikkeling als tegenhanger van de reguliere, rigide projectmanagement methoden. Scrum is een methodische uitwerking van de Agile mindset. Deze flexibele manier van software-ontwikkeling wordt steeds vaker toegepast buiten de IT. Dit heet dan business scrum. In de kern: stop met vuistdikke plannen, maar ga uit van de klant/gebruiker en speel flexibel in op verandering. 

Methode
De teamtraining is voor veel deelnemers een introductiecursus scrum, een eerste kennismaking met agile werken. In de workshop staat de persona – de menselijk gemaakte vertegenwoordiger van de klantgroep – centraal. We komen in een iteratief en interactief proces tot het voor de persona best passende gerecht. 

Onze scrum kookworkshop is gebaseerd op het Venture Design Process (agile)Missie 
We verdelen de groep in meerdere teams die een missie krijgen. Wat de missie is, hangt van de thema’s, issues en problemen die er bij de klant spelen. Maar sowieso staat hierbij de persona centraal. Daarbij is agile denken én doen nodig om de opdracht goed te vervullen. De training wordt afgesloten met een NIPON certificering. 

Doelgroep
Wilt u uw scrum team trainen? De teamtraining is de ideale aftrap voor een IT scrumproject of business scrumproject. En van de start van een ‘lean start-up‘. De teamleden leren elkaar kennen in een ontspannen setting met een heldere educatieve component. Onder meer teams van de Belastingdienst, Ordina, ABN AMRO en de Rabobank gingen u voor. 

Koken, eten, drinken en gezelligheid 
Deze teamtraining is niet alleen leerzaam, maar vooral ook erg leuk. Onze chef laat de deelnemers kennismaken met alle aspecten van de professionele keuken. Van hygiëne tot snijtechnieken en van het fornuis tot de spoelkeuken (ja, heren, inclusief het wegwerken van de vuile vaat). De deelnemers bereiden een driegangen diner waar zelfs sterrenchefs hun vingers bij aflikken. Uiteraard is er de hele training voldoende tijd voor een ontspannen hapje en een drankje. Gezelligheid is een must!

Meer weten?
De training ‘De Agile Mindset’ is maatwerk. Neem contact op met Jeremy Buisman  om uw wensen (en de zaken waar u in agile projecten tegenaan loopt) door te spreken. Dit kan telefonisch op 030 – 34 10 34 9 of via e-mail.

Vier sprints in één dag. Het kan met De Agile Mindset!

Note: We also offer this workshop in English. 

ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht. ga agile / lean koken met de scrum kookworkshop van CookCook! Het leukste uitjes voor uw scrumteam. Omgeving Utrecht.

AANVRAAGFORMULIER 

Zakelijk of privé?
Voor organisatiePrivé

Organisatie (eventueel)

Naam contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (mobiel)

Over welke workshop(s) gaat het?
Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenPoké bowlsVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)100% Halal kokenAndere workshop

Welk tijdstip?
ochtendmiddagavondgeen voorkeur

Aantal deelnemers

Voorkeursdatum

Alternatieve datum

Opmerkingen

LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

Wij trainen en coachen teams in een praktijksetting

 

 

 

Beoordeel ons!
product image
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Stemmen
4.5 based on 26 votes
Product
De Agile Mindset (scrum koken)