Catering op z'n Spaans. Authentieke Spaanse gerechten. Gewoon bezorgd bij u op kantoor in Utrecht.

CookCook! verzorgt bedrijfscatering in Utrecht en omgeving. Wij bieden gerechten uit diverse internationale keukens. Zo wordt er met regelmaat gekookt uit de Spaanse keuken. Met authentieke Spaanse streekproducten, zoals olijfolie uit Zuid-Spanje, Jamon Iberico en natuurlijk de talloze Spaanse wijnen. 

Catering op z’n Spaans
Tapas. Het ‘eetlustopwekkende’ hapje. Alsof dat nodig is met zo’n heerlijke keuken. Hapklare kaas, vlees, vis en groente. Voor elk wat wils. 
Pintxos. Geroosterde broodjes met een keur aan lekkere Spaanse ingrediënten gespietst aan een prikkertje. Het ideale hapje op een receptie of feest. 
Paella en Zarzuela. Eénpansgerechten. Met of zonder rijst, maar altijd met verse vis, garnalen en kip. En knoflook. U bent gewaarschuwd. 
Tortilla en wraps. Wij maken van een bijgerecht een volwaardige maaltijd. Met alle smaakcontrasten. Ook glutenvrij. 
• Más de catering española bajo petición …

Informatie en bestellen 
Zoekt u een goede cateraar voor Spaanse gerechten in Utrecht of omgeving? Neem contact op met traiteur Jeremy Buisman. Hij vertelt u alles over de mogelijkheden van onze tapascatering. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl

Overwerkmaaltijden
Bent u specifiek opzoek naar gezonde overwerkmaaltijden, bekijk dan hier het basismenu. Dit is een overzicht van basisgerechten; speciale wensen zijn welkom. Er zijn diverse klanten die graag een referentie afgeven….