CookCook! Catering
t: 030 – 34 10 34 9
e: gezond@cook-cook.nl

CookCook! is het culinaire initiatief van chefkok en ondernemer Jeremy Buisman. Dé plek waar hij zijn passie voor lekker en gezond eten combineert met lean ondernemerschap. Waar goede voeding wordt uitgedacht en bereid in een team van ervaren koks en enthousiaste jonge professionals. Waar kennis gedeeld wordt in workshops en gewerkt wordt volgens de agile methode. 

Bedrijfscatering 
Onder de noemer Breinspijs™ biedt CookCook! dagverse catering die bijdraagt aan mentale prestaties op de werkvloer en in onderwijssetting. Breinspijs (afgeleid van het Engelse brainfood) is een voedingsmethodiek die speciaal uitgedacht is om beter na te denken, te leren én te concentreren. Deze bijzondere vorm van catering ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met een gerenommeerd kennisinstituut. Al onze zakelijke catering is geënt op de Breinspijs-methode. 

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de catering van CookCook!. Of wilt u de mentale prestaties van uw medewerkers en uzelf verbeteren met Breinspijs™? Bel ons op nummer 030 – 34 10 34 9. Of stuur een e-mail naar gezond@cook-cook.nl