Agile projectmanagement is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Scrummen is hot. Met name IT-afdelingen bij banken, verzekeraars en consultancy organisaties zweren erbij. Toch vallen de resultaten vaak tegen. Maar er is hoop…

Het Nederlands Instituut voor Praktijkgerichte Ontwikkeling (NIPON) traint teams en organisatie in de ‘Agile mindset’. De overtuiging: Alleen als teamleden snappen wat Agile is, kunnen ze scrum, kanban, xp en lean goed toepassen. NIPON gelooft in leren in de praktijk, in ‘denken met je handen’. Er is daarom een unieke samenwerking opgestart met CookCook!

In de unieke workshop ‘De Agile Mindset’ combineren we Agile en scrum met koken. De culinaire kwaliteiten van de chef vloeien samen met de kennis en kunde van de zeer ervaren agile coaches van NIPON. De workshop (feitelijk een training) wordt afgesloten met een certificering.

05feb/18
Catering en kookworkshops in Utrecht. Onder meer de agile kookworkshop scrumkoken. Het event voor teams die agile willen werken.

Leer de Agile mindset

Agile projectmanagement is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Scrummen is hot. Met name IT-afdelingen bij banken, verzekeraars en consultancy organisaties zweren erbij. Toch vallen de resultaten vaak tegen. Maar er is hoop…  Het Nederlands Instituut voor Praktijkgerichte Ontwikkeling (NIPON) traint teams en organisatie in de ‘Agile mindset’. De overtuiging: Alleen als teamleden Lees meer