CookCook! is een dagverse, gezonde en betaalbare traiteur voor uw feest of diner in de randstad.

Volgens Wikipedia is een traiteur ‘een kok of bedrijf dat kwalitatief goede diners aan huis bezorgt voor bijvoorbeeld een feest’. Hoewel wij onszelf cateraar noemen, zijn we feitelijk traiteurs. We werken alleen niet vanuit een ‘trattoria’, maar bezorgen bij u thuis of op kantoor.

Kwaliteit
Het kan aan het Frans liggen, maar het woord ‘traiteur’ klinkt chiquer, zelfs smakelijker, dan cateraar. U kunt er bij ons echter vanuit gaan dat ál ons eten heerlijk is. Dus: zoekt u een cateraar slash traiteur in de Randstad (wij werken vanuit Utrecht) dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontwikkeling 
Voor ons houdt het woord traiteur ook een belofte in naar de klant. We cateren niet jaar in jaar dezelfde gerechten, maar experimenteren met nieuwe smaakcombinaties, exotische ingrediënten en een nog smakelijkere presentatie van onze gerechten. Tegelijk waken we over de kwaliteit van ons eten. Dagvers, gezond en betaalbaar blijft de kern van onze dienstverlening.

Meer weten?
Zoekt u verse, gezonde en betaalbare catering in Utrecht? Neem contact op met chefkok Jeremy Buisman. Hij kan u meer vertellen over beschikbaarheid en prijzen in Utrecht en de rest van de Randstad. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl