Workshop veganistisch koken door een echte vegan chefkok. Wij bieden ook veganistische en vegetarische catering in de randstad.

N.B. CookCook! biedt workshops slechts aan vanuit educatief-culinair oogpunt. Wij bevelen veganisme of andere diëten nooit expliciet aan. Ons advies: volg nooit blind een dieet, maar luister naar je lijf. Om te beoordelen of een voedingswijze geschikt voor je is, zoek je bij voorkeur contact met een gespecialiseerde diëtist of orthomoleculaire geneeskundige. 

Smaakvol zonder dierlijke producten 
Veganisten zijn geen ‘geitenwollensokkentypes’. Wol is namelijk een dierlijk product en wordt dus niet gebruikt. Net als eieren en honing. Veganisme is een levensovertuiging, veganistisch koken een vak apart. Want hoe zorg je voor voldoende smaak en kleur in gerechten waar je volledig kookt zonder dierlijke producten? Hoe zorg je voor voldoende vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen als je dierlijke producten weglaat? CookCook! laat graag zien (en proeven!) dat het kan…

Samenwerking
CookCook! is een samenwerking gestart met ervaren veganchef Jantien van der Meer. Zij combineert haar geloof in de kracht van veganisme met haar kookkwaliteiten. Anders dan veel veganchefs doorleeft zij het veganisme. Haar overtuiging proef je terug in haar gerechten. 

Vegancatering 
Wij verzorgen veganistische catering voor particulieren en bedrijven. Zo hebben wij in de zomer van 2016 heerlijke vegan maaltijden, hapjes en drankjes verzorgd voor een drie dagen durende Hindoestaanse bruiloft. Inclusief heerlijke vegan patisserie. Wij verwelkomen ook kookgroepen van vrienden die eens out of the box willen koken. En wat te denken van plantaardig leren koken als workshop voor een teamuitje of teambuildingsdag?


Allergenenvrij
De ‘plantbased’ veganistische keuken is grotendeels allergenenvrij. Dus glutenvrije en lactosevrije gerechten zijn zeker mogelijk. Uiteraard werken we met biologische GMO-vrije ingrediënten en zijn de gerechten suikerarm. We werken veel met kiemen, omdat die barsten van de energie en voedingsstoffen. 


Workshops
CookCook! verzorgt workshops en masterclasses veganistisch koken. De workshops worden gegeven in onze unieke locatie in Oud Zuilen. Als u dit wenst kan het ook elders in het land, mits er een professionele keuken beschikbaar is. In de kookworkshop, die geschikt is voor organisaties én particulieren, leer je als groep de fijne kneepjes van vegan koken in theorie en praktijk. 

vegan leren koken kan met onze vegankookworkshops. Veganistisch en tegelijke super smaakvol en kleurrijk. Is samenwerking met veganchef Jantien van der Meer.

Jantien verzorgt regelmatig kookdemonstraties op beurzen en congressen. Ze verhaalt over de vedische en ayurvedische traditie, raw food, koken met kruiden & bloemen en de kracht van kiemgroenten. Jantien heeft uiteraard veel kennis van de vegan-alternatieven voor dierlijke producten. ‘The proof of the pudding is in the eating’ dus zij laat gasten tegelijk proeven van heerlijke veganistische hapjes. 

Informatie 
Neem voor de mogelijkheden contact op met Jeremy Buisman. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl. De minimale groepsgrootte is 8 personen. 

N.B. Wist u dat wij ook vegan patisserie verzorgen voor de horeca in Utrecht (binnenstad)? Op de foto staat een voorbeeld van een 100% vegan bruidstaart. 


AANVRAAGFORMULIER 

Zakelijk of privé?
Voor organisatiePrivé

Organisatie (eventueel)

Naam contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoon (mobiel)

Over welke workshop(s) gaat het?
Breinspijs™ (brainfood op het werk)Teambuilding kookworkshopDe Agile Mindset (scrum koken)Koken voor mannenKoken voor vrouwenPoké bowlsVrijgezellendag kookworkshopVegan/veganistisch leren kokenMvo kookworkshop (sociaal doel)100% Halal kokenAndere workshop

Welk tijdstip?
ochtendmiddagavondgeen voorkeur

Aantal deelnemers

Voorkeursdatum

Alternatieve datum

Opmerkingen

LET OP: Mocht verzenden van het formulier niet lukken, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 - 34 10 34 9.

vegan leren koken kan met onze vegankookworkshops. Veganistisch en tegelijke super smaakvol en kleurrijk. Is samenwerking met veganchef Jantien van der Meer. vegan leren koken kan met onze vegankookworkshops. Veganistisch en tegelijke super smaakvol en kleurrijk. Is samenwerking met veganchef Jantien van der Meer.