Creatieve vergaderlocatie voor training of teamsessie

Trots: Onze vergaderlocatie De Quilt is door Deskbookers.com uitgeroepen tot meest creatieve vergaderlocatie van Nederland.
Vergaderen is vaak niet meer dan lang zitten aan morsige tafels in ruimtes met TL-verlichting. Verschrikkelijk vinden wij, vandaar dat wij dat anders hebben aangepakt bij ons in de Quilt.

Onze ruimte is voorzien van lange steigerhouten tafels, ridge rib stoelen, tafeltennistafel. Verder hebben wij een koffiehoek met Jura-machine, beamer en audio apparatuur en eventueel Playstation.
Hierom is het een aangename plek voor een creatieve sessie, hackaton, workshop, kookworkshop, productpresentatie, training en nog veel meer. Omdat wij in een natuurrijk gebied zitten kun je de sessie ook onderbreken voor een wandeling, fietstocht, buitenlunch etc.

creatieve vergaderlocatie te huur in utrecht. gratis parkeren. voor teamdag of teamuitje.

Onze Creatieve vergaderlocatie vind je in het pittoreske Oud Zuilen aan de Utrechtse Vecht. Vandaar dat het ook een uiterst geschikte omgeving is om tussendoor te wandelen. Ook populair is het bezoeken van slot Zuylen, zoals je wellicht weet, van Belle van Zuylen.

Wij kunnen voor u uiteraard ook de breinspijs catering Verzorgen! Desgewenst verzorgt de chef een 2, 3 of 4 gangen lunch of diner. En mocht het een teamdag zijn, combineer het dan met een van onze leuke en leerzame kookworkshops

Tip: U kunt bij ons gratis parkeren op nog geen drie minuten lopen.

Parkeren kan aan het van Tuyllplantsoen of aan de Zuilenselaan.

Info en boeken kan via 06-26364802

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *